scroll
Oplossingen

Connectivity

Een betrouwbare verbinding is waar het allemaal mee begint

Connectivity

Een slimme werkplek begint met een verbinding waar je op kunt vertrouwen

Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid of veiligheid? Je wilt kunnen rekenen op alle drie, zodat jij je werk goed kan uitvoeren. Het belang van connectivity wordt pas goed duidelijk op het moment dat er even géén verbinding meer is. Maar ook een goede ICT-infrastructuur is onmisbaar en voor veel organisaties zelfs een doorslaggevende factor om goed te kunnen werken.

Een goede internetverbinding

Een goede internetverbinding, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Contict werkt samen met meerdere leveranciers, hierdoor bieden wij altijd de beste verbinding tegen de scherpste tarieven. Of het nu gaat om zakelijk glasvezel, fiber to the home (FTTH) of een DSL-verbinding. Jij moet kunnen rekenen op razendsnel internet, zodat je altijd op een veilige, snelle en betrouwbare manier je werk kan uitvoeren. Wij regelen het voor je.

ICT-infrastructuur

Als we het hebben over de ICT Infrastructuur dan bedoelen we feitelijk het complete netwerk én alle hard- en software die jouw organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Hier komt meer bij kijken dan je denkt.

Heeft jouw organisatie meerdere locaties? Hoe wordt veiligheid van het netwerk gewaarborgd? Is het Wi-Fi netwerk gescheiden voor gasten? Hoe is je telefonie aangesloten op het netwerk? Waar je wensen en behoeften ook liggen, we kijken samen met jou naar de ideale oplossing.

Managed WiFi

WiFi, onmisbaar binnen jouw organisatie. Even een mail versturen, een document in de cloud bekijken of een webpagina op het internet. Maar wat als je WiFi traag is? Of nog erger: wat als je WiFi niet werkt. Pas dan ervaar je wat je mist.

En hoe zit het met de beveiliging van je WiFi netwerk? De gevaren wat betreft cybercrime zijn actueler dan ooit. Jij wilt toch ook dat je bedrijfsgevoelige informatie goed beveiligd is? Met Managed WiFi van Contict heb jij hier geen omkijken naar. Wij installeren, beheren en onderhouden jouw WiFi netwerk. Of je nou een draadloze verbinding wilt voor een grote hal of voor een kantoorgebouw met vier verdiepingen. Je kunt altijd rekenen op een snelle, stabiele en veilige verbinding.

Monitoring

Onze specialisten houden jouw ICT-omgeving proactief in de gaten, of het nu gaat om updates of beheer. Door constante monitoring kunnen wij ongeregeldheden binnen de infrastructuur op tijd traceren en eventuele incidenten voorkomen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd over up-to-date systemen beschikt en kan rekenen op maximale beschikbaarheid van je ICT-omgeving. Wat monitoren we dan precies voor je? Je kunt denken aan systeemprocessen, eventuele back-ups, maar ook windows updates, antivirussoftware en ga zo maar door. Is jouw organisatie 24/7 operationeel? Geen probleem, ook daarin kunnen wij voorzien.

Monitoring

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.