scroll
Oplossingen

Connectivity

Een stabiele en veilige internetverbinding en een goed werkend WiFi-netwerk: je kunt niet zonder. Wij regelen het.

Connectivity

Een slimme werkplek begint met een verbinding waar je op kunt vertrouwen

Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid of liever volledig draadloos? Vertel ons welke rol de internetverbinding speelt binnen jouw organisatie en we gaan samen op zoek naar een oplossing waarbij er nog efficiënter kan worden gewerkt én gecommuniceerd.

Een goede internetverbinding

Een goede internetverbinding, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Contict werkt samen met meerdere leveranciers, hierdoor bieden wij altijd de beste verbinding tegen de scherpste tarieven. Iedere verbinding die je via Contict afneemt, is te plaatsten in een veilige IP-VPN verbinding. Hiermee kun je altijd op een veilige en betrouwbare wijze je bedrijfsnetwerk koppelen aan een andere locaties, thuis werkplekken en/of diensten die vanuit het datacenter van Contict worden aangeboden.

Managed Wifi

Het veilig gebruik maken van Wifi is actueler dan ooit. En terecht, want organisaties willen hun bedrijfsgevoelige informatie op het netwerk immers goed beschermen. Maar hoe weet je of jouw draadloze internet omgeving nog wel veilig en up-to-date is? Wij maken je graag wegwijs in de wereld van Wifi. Contict is gecertificeerd partner van Ruckus Wireless en biedt hoogwaardige draadloze netwerken. Zelfs voor de meest veeleisende locaties, met een groot aantal gelijktijdige gebruikers, bieden wij een passende oplossing.

ICT infrastructuur

In elke omgeving is de beveiliging van het netwerk van cruciaal belang. Om ervoor te zorgen dat er geen vertrouwelijke gegevens uitlekken door middel van inbraak op het netwerk, is het belangrijk het netwerk optimaal te beveiligingen. Afhankelijk van de manier waarop jij wilt werken, adviseren wij je graag over de best passende oplossing voor jouw organisatie.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken