scroll
Oplossingen

Connectivity

Een goede internetverbinding op verschillende locaties

Connectivity

Een slimme werkplek begint met een verbinding waar je op kunt vertrouwen

Connectivity is een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. We zijn voortdurend verbonden. Of het nu via onze smartphones, laptops, of op andere wijze is, we zijn nooit meer dan een klik of een druk op de knop verwijderd van de mensen om ons heen. Natuurlijk is een goede verbinding dan essentieel, want het belang van connectivity wordt pas goed duidelijk op het moment dat er even géén verbinding meer is. Ook een goede ICT-infrastructuur is onmisbaar en voor veel organisaties zelfs een doorslaggevende factor om goed te kunnen werken. Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid of veiligheid? Bij Contict kun je rekenen op alle drie!

Optimale zakelijke internetverbindingen met Contict

Internet connectivity, vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website, plaatst berichten op sociale media en biedt klanten de mogelijkheid om contact te leggen via e-mail of chat. Bovendien werken veel ondernemingen met flexibele werkplekken. Zonder een snelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding zouden de meeste bedrijven, ongeacht hun omvang, tot stilstand komen.

Contict werkt samen met meerdere leveranciers. Zo beschik je altijd over de beste verbinding tegen de scherpste tarieven. Of het nu gaat om zakelijk glasvezel, fiber to the home (FTTH) of een DSL-verbinding, jij moet kunnen rekenen op razendsnel internet. Alleen zo werk je op een veilige, snelle en betrouwbare manier. Wij regelen het voor je.

ICT-infrastructuur, een onmisbaar element van connectivity

Elk bedrijf is nu een digitaal bedrijf. Dit betekent dat je moet zorgen voor prestaties, beveiliging en veerkracht, terwijl je tegelijkertijd operationele kosten verlaagt en uiteindelijk succes boekt in een dynamische en snel evoluerende markt. Je ICT Infrastructuur speelt hierbij een cruciale rol. Met de ICT Infrastructuur bedoelen we feitelijk het complete netwerk én alle hard- en software die jouw organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Hier komt meer bij kijken dan je denkt.

Heeft jouw organisatie meerdere locaties? Hoe wordt veiligheid van het netwerk gewaarborgd? Is het Wi-Fi netwerk gescheiden voor gasten? Hoe is je telefonie aangesloten op het netwerk? Waar je wensen en behoeften ook liggen, we kijken samen met jou naar de ideale oplossing.

Managed WiFi van Contict is WiFi-beheer zonder gedoe

WiFi, onmisbaar voor de connectivity van jouw organisatie. Even een mail versturen, een document in de cloud bekijken of een webpagina op het internet. Maar wat als je WiFi traag is? Of nog erger: wat als je WiFi niet werkt. Pas dan ervaar je wat je mist. Hoe zit het met de beveiliging van je WiFi netwerk? De gevaren wat betreft cybercrime zijn actueler dan ooit. Jij wilt toch ook dat je bedrijfsgevoelige informatie goed beveiligd is?

Met een groeiende vraag naar 24/7 internettoegang voor zowel klanten als medewerkers, kan het beheer van je WiFi een uitdaging worden, zelfs voor bedrijven met grote IT-budgetten. Met Managed WiFi van Contict heb jij hier geen omkijken naar. Wij installeren, beheren en onderhouden jouw WiFi netwerk. Of je nou een draadloze verbinding wilt voor een grote hal of voor een klein kantoorgebouw, je kunt altijd rekenen op een snelle, stabiele en veilige verbinding.

Constante monitoring voor maximale ICT-beschikbaarheid

Bij optimale connectivity hoort ook constante monitoring van jouw ICT-omgeving, onder meer op het gebied van beheer en updates. Monitoring door Contict houdt in dat onze specialisten jouw ICT-omgeving proactief in de gaten houden. Op deze manier traceren wij ongeregeldheden binnen de infrastructuur op tijd en voorkomen zo eventuele incidenten. We zorgen ervoor dat je altijd over up-to-date systemen beschikt en dat je kan rekenen op maximale beschikbaarheid van je ICT-omgeving.

Wat monitoren we dan precies voor je? Denk bijvoorbeeld aan systeemprocessen, eventuele back-ups, maar ook Windows updates, antivirussoftware en ga zo maar door. Is jouw organisatie 24/7 operationeel? Geen probleem, wij monitoren continu, op elk moment van de dag. Met onze monitoring ben je verzekerd van een stabiele en veilige ICT-omgeving, zodat jij je volledig kunt richten op het succes van jouw organisatie.

Monitoring

Maak kennis met de moderne werkplek van Contict

Een veel gehoord concept dat we dagelijks voorbij horen komen is ‘de moderne werkplek’, maar wat is dit nu eigenlijk? Het klinkt allemaal erg abstract en daarom scheppen we graag wat meer duidelijkheid. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over de moderne werkplek, die alles biedt om de productiviteit en het werkplezier van jou en je collega’s te verhogen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je kennismaken met de moderne werkplek middels een demonstratie? Klik op de button hieronder.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.