scroll
Oplossingen

Cloud

De vrijheid om overal te werken alsof je op kantoor zit. Toegang tot al je gewenste applicaties en data. Werken in de cloud start bij Contict!

Cloud

Werken alsof je op kantoor zit, zonder je druk te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer

Contict heeft complete cloudoplossingen voor moderne werkplekken. Werken in de cloud geeft je de vrijheid om overal en altijd te werken alsof je op kantoor zit. Je hebt alle gewenste data en applicaties tot jouw beschikking en bent verzekerd van maximale beschikbaarheid, solide beveiliging en altijd up-to-date hard- en software. Zo focus jij je volledig op je werk, zonder je ooit nog zorgen te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer.

Contict 365: de moderne werkplek op basis van Microsoft 365

Kies je voor Contict 365? Dan kies je voor eenvoud en gebruiksgemak! Alle belangrijke applicaties, zoals bijvoorbeeld je CRM, maken wij beschikbaar in één digitale werkplek. Maar ook je documenten en apps uit de Office 365 familie zoals Word, Excel en Teams zijn direct beschikbaar vanuit je dashboard. Zo wordt het zoeken naar programma’s, documenten en informatie verleden tijd, wat de productiviteit van je team ten goede komt. Kortom, een naadloze integratie van je communicatie en informatie binnen één omgeving.

  • Contict 365 geeft je medewerkers meer structuur omdat ze niet meer hoeven te zoeken naar programma’s, documenten en informatie. Dit staat allemaal centraal in jouw persoonlijke digitale werkomgeving. En door de gebruiksvriendelijke interface helpt het de productiviteit van je collega’s verhogen.
  • Je logt slechts één keer in en hebt overal beschikking over alle relevante web- en lokale business applicaties.
  • Contict 365 geeft een gepersonaliseerde ervaring en past zich aan: aan locatie, apparaat, browser en de rol van de gebruiker.
Mailstore Contict

Cloud Enterprise: de werkplek in de cloud die volledig is afgestemd op jouw organisatie

Dankzij Cloud Office Enterprise van Contict is investeren in servers, software en systeembeheer verleden tijd. Via jouw cloud werkplek beschik je altijd en overal over de beste ICT. Bovendien blijven alle gebruikte applicaties binnen jouw organisatie automatisch up-to-date. Met Cloud Enterprise bieden we een oplossing die perfect aansluit op de behoeften van jouw organisatie.

  • Cloud office wordt aangeboden als volledig beheerde dienst, inclusief monitoring.
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt.
  • Wees optimaal beschermd tegen virussen en hackers.

Azure Virtual Desktop: een veilige bureaubladervaring waarmee je nóg productiever bent

Azure Virtual Desktop tilt productiviteit naar een hoger niveau door overal en op elk apparaat toegang te bieden tot het bureaublad en een vertrouwde Windows 10-omgeving. En altijd dezelfde ervaring als een lokaal bureaublad of laptop, of jij nu je mail beheert met Outlook, bestanden deelt met OneDrive of samenwerkt met collega’s via Microsoft Teams. Bovendien verlaag je met Azure Virtual Desktop de kosten. We stemmen samen af wat jullie zakelijk gebruik is en alleen daar betaal je voor. Jouw organisatie bespaart op de infrastructuur en komt daarmee nooit voor verassingen te staan.

 

Cybersecurity trends

Cloud in a box: Het beste van twee werelden

Als je kiest voor Cloud in a Box, plaatsen wij een hoogwaardige IT-oplossing binnen jouw eigen locatie en verzorgen we alle vereiste monitoring, beheer en updates. Doordat alle data en programma’s lokaal te draaien, is de kwaliteit van de verbinding geen beperkende factor.

  • Volledig schaalbaar, van enkele tot honderden gebruikers.
  • De verbinding is geen beperkende factor.
  • Applicaties die vaak niet goed functioneren in de cloud, zoals 3D designprogramma’s gebruik je moeiteloos.

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.