scroll
Oplossingen

Consultancy

Voor professioneel advies, hulp bij een implementatie of training ben je bij ons aan het juiste adres

Consultancy

Consultancy

Microsoft-programma’s zoals Power BI, Power Automate en Power Apps helpen je business, iedere dag weer. Maar dan moeten ze wél goed geïmplementeerd zijn. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Schakel dan onze ervaren Microsoft-consultants in. Eerst nemen zij de processen binnen jouw organisatie onder de loep, zodat jullie samen kunnen bepalen met welke tools je deze het beste kunt ondersteunen of automatiseren. Vervolgens implementeren zij de juist tools voor je. En jij? Jij ervaart dankzij die tools de voordelen van een slimmere, efficiëntere en kostenbesparendere organisatie.

Data inzetten om het verschil te maken op je concurrentie met Power BI

Is er in jouw organisatie een wildgroei aan informatie? Is er een steeds groter wordende chaos van niet-verbonden systemen, databases, applicaties en spreadsheets? Contict to the rescue, want onze consultants helpen je om al deze data samen te brengen. Waarom je dit wilt? Simpel: omdat je data perfect kunt gebruiken om het verschil te maken op je concurrentie. Is alles goed ingeregeld, dan kun je inspelen op marktontwikkelingen, werkprocessen verbeteren en voorspellingen doen. Met Power BI wordt jouw data bruikbaar.

  • In Power BI vind je heldere dashboards en een snapshot van je belangrijkste stuurinformatie
  • Je kunt Power BI integreren met alle Microsoft-producten
  • Power BI is te gebruiken op elk device, van smartphone tot vaste PC
Power BI

Repeterende taken automatiseren met Power Automate

Heb jij al eens gehoord van Power Automate (voorheen: Microsoft Flow)? Zo niet, geen probleem, want het is relatief nieuw. Maar onze tips is wél om je hier eens in te verdiepen. Je kunt het namelijk gebruiken om werkstromen te bouwen tussen apps, documenten en bestanden. Zo kun je tijdrovende taken automatiseren en dus productiever worden. Wil je Power Automate direct goed geïmplementeerd hebben, om relevante processen te automatiseren? Laat onze consultants je helpen.

  • Automatiseer tijdrovende en vaak terugkerende taken
  • Zet geautomatiseerde meldingen op je belangrijkste KPI’s
  • Of een aangepaste e-mail verzenden wanneer een nieuw bestand is toegevoegd
Power Automate

Je eigen professionele bedrijfsapplicaties creëren met Power Apps

Iedere dag komen er nieuwe applicaties bij. Maar… Welke zijn voor jouw organisatie bruikbaar? Welke helpen jouw organisatie om slimmer en efficiënter te werken? Als je regelmatig met deze vragen rondloopt, voegen wij er graag een vraag aan toe: hoe zou het zijn om jouw eigen app te ontwikkelen – eentje die perfect aansluit op de behoeften van en manier van werken binnen jouw organisatie? Het kan namelijk, je eigen applicatie bouwen, en wel met Power Apps. Onze consultants helpen je graag om met dit platform de perfecte app voor jouw organisatie te realiseren.

  • Ideaal voor het efficiënter inrichten van processen
  • Lagere kosten en jij kunt altijd direct aanpassingen doen aan je eigen app
  • Te ontwerpen en in te richten naar de smaak/huisstijl van jouw organisatie
  • Er is een volledige integratie met Office 365-applicaties
6 tips om effectief thuis te werken

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.