scroll
Oplossingen

Consultancy

Voor professioneel advies, hulp bij een implementatie of training ben je bij ons aan het juiste adres

Consultancy

Consultancy

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de implementatie van de programma’s van Microsoft? Onze Microsoftconsultants hebben jarenlange ervaring met de implementatie van applicaties en programma’s uit het Microsoft portfolio en specifiek het Power Platform. Wij bieden ondersteuning op het gebied van Power BI, Power Automate en Power Apps. Wij kijken eerst naar de processen binnen jouw organisatie. Hoe kunnen wij deze het beste ondersteunen of automatiseren met behulp van deze tools? Vanuit dat oogpunt gaan we samen aan de slag met het slimmer, efficiënter en kostenbesparender maken van jouw organisatie.

Power BI: Gebruik de kracht van data om het verschil te maken op je concurrentie

Is er in jouw organisatie een wildgroei aan informatie? Informatie die leeft in een steeds groter wordende chaos van niet-verbonden systemen, databases, applicaties en spreadsheets? Wij helpen je om al deze opgesloten data samen te brengen en te interpreteren. Zodat jij kunt inspelen op marktontwikkelingen, je werkprocessen kunt verbeteren en je voorspellingen kunt doen. Welke tool we daarvoor inzetten? Power BI.

  • Heldere dashboards en direct een snapshot van je belangrijkste stuurinformatie.
  • Power BI is te integreren met alle Microsoft-producten.
  • Power BI is te gebruiken op elk device.

 

Power BI

Repeterende taken automatiseren met Power Automate

Heb jij al eens gehoord van Power Automate? Zo niet, geen probleem, want het is relatief nieuw. Power Automate is de nieuwe naam die Microsoft aan het wat bekendere Microsoft Flow heeft gegeven. Maar wat is Power Automate precies? Simpel gezegd wordt het gebruikt om werkstromen te bouwen tussen apps, documenten en bestanden. Zo kun jij tijdrovende taken automatiseren. Zaken die de productiviteit van je organisatie ten goede komen. Zullen we samen aan de slag gaan met het automatiseren van de voor jouw organisatie relevante processen?

  • Maak geautomatiseerde werkstromen met Microsoft Power Automate.
  • Bijvoorbeeld het weerbericht ophalen gebaseerd op jouw locatie.
  • Of een aangepaste e-mail verzenden wanneer een nieuw bestand is toegevoegd.
Power Automate

Creëer je eigen professionele bedrijfsapplicaties met Power Apps

Het applicatielandschap groeit elke dag. Je ziet door de bomen het bos niet meer, waardoor jij niet weet welke applicatie nu goed aansluit op jouw organisatie. Hoe zou het zijn als je jouw eigen applicatie kunt ontwikkelen? Een applicatie die perfect aansluit op de behoeften van en manier van werken binnen jouw organisatie? In dat geval is Power Apps hét platform voor jou.

  • Het efficiënter inrichten van processen.
  • Lagere kosten en een snellere responsetijd naar klanten.
  • Jouw app is te ontwerpen en in te richten naar de smaak/huisstijl van jouw organisatie.
  • Er is een volledige integratie met Office 365-applicaties.
6 tips om effectief thuis te werken

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken