scroll
Oplossingen

Voice

Bellen en gebeld worden: beide moeten soepel verlopen. Daar zorgen wij voor, via een telefooncentrale op locatie óf in de cloud

Voice

VoIP zakelijke telefonie: communiceer slim en efficiënt

Efficiëntie, daar draait het om bij zakelijke communicatie. En dat gaat verder dan bellen en gebeld worden. Altijd en overal probleemloos kunnen telefoneren, vergaderen en samenwerken. Veilig en betrouwbaar. Dat kan met VoIP (zakelijke telefonie via de Cloud) van Contict. Bellen via het internet, met of zonder lokale VoIP centrale. De mogelijkheden zijn legio. Contict helpt je graag bij het vinden van de, voor jouw organisatie, beste optie. Bellen én communiceren op de meest slimme en efficiënte manier. Dat wil jij toch ook voor je medewerkers?

Werk efficiënter samen dan ooit tevoren

Maakt jouw bedrijf al gebruik van Microsoft Teams? Voor veel organisaties is Teams de ideale samenwerkingstool. Met Microsoft Teams kun je vanaf elke locatie chatten, online vergaderen, samen in bestanden werken en meer. Contict gaat graag nog een stap verder. Als één van de eerste organisaties in Nederland maken we een integratie tussen Teams en jouw zakelijke telefooncentrale mogelijk. Met zakelijk bellen in Teams hebben jij en je collega’s de beschikking over een geïntegreerde en goed uitgeruste werkplek. Samenwerken én je zakelijke telefonie in één slimme tool. Ook iets voor jouw organisatie? Maak dan nu een afspraak. We laten je graag de mogelijkheden zien.

 • Microsoft Teams reduceert het aantal meetings.
 • Alle informatie die je nodig hebt om efficiënt te kunnen samenwerken met jouw team staat op één plek.
 • Dat zorgt voor een hogere medewerkerstevredenheid.

Voor slimme zakelijke telefonie heb je geen fysieke telefooncentrale nodig

Met HIT+ (Hosted IP-Telefonie) van Contict beschik je over een telefooncentrale in de Cloud. Al jouw medewerkers bellen en werken via een veilige en betrouwbare internetverbinding, iedereen is optimaal bereikbaar en de traditionele telefooncentrale op locatie is overbodig. HIT+ maakt VoIP (zakelijk bellen via de Cloud) mogelijk, zonder dat het een grote investering vraagt. Een slimme en complete communicatieoplossing op maat voor jouw bedrijf. HIT+ is volledig schaalbaar en kan daarmee perfect meebewegen met de dynamiek van jouw organisatie. Benieuwd of onze VoIP telefooncentrale ook dé oplossing voor jouw bedrijf is? Maak een afspraak, onder het genot van een kop koffie vertellen we je met plezier meer.

 • Voor elk type medewerker is er een passende oplossing.
 • Altijd optimaal bereikbaar en 24/7 bewaakt.
 • Schaalbaar en beweegt mee met je organisatie.

Een krachtige, veelzijdig telefooncentrale op locatie maakt VoIP, zakelijk communiceren, eenvoudig

Wil je wel gebruik maken van alle voordelen van zakelijk bellen en werken via de Cloud, maar wil je het beheer van de telefoonomgeving in eigen handen houden? Kies dan voor onze VoIP telefooncentrale op locatie, de Avaya IP Office. Met de Avaya IP Office haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke communicatiecentrale in huis. Omdat deze VoIP telefooncentrale in een private Cloud draait, maakt alleen jouw organisatie hier gebruik van. Hiermee beschik je over een flexibele en toekomst vaste communicatieoplossing. Collega’s zijn bereikbaar waar en wanneer ze maar willen; vanuit huis, onderweg naar klanten, vanuit een hotel of zelfs in het buitenland. Handig toch? Neem snel contact met ons op, dan bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

 • Een compleet communicatieplatform.
 • Geschikt voor organisaties tot 6.000 medewerkers.
 • Geeft medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken.

Hoe profiteer je van de lage VoIP belkosten met een traditionele IP-telefooncentrale op locatie?

Heb je geïnvesteerd in je eigen traditionele IP-telefooncentrale op locatie, dan schuif je die niet zomaar aan de kant voor een VoIP telefooncentrale. Maar zie je ook de voordelen van VoIP zakelijke telefonie? Dan is SIP Trunking een interessante optie! Met SIP Trunking gebruik je je eigen telefooncentrale om gesprekken te voeren via een betrouwbare en veilige dataverbinding. Dit betekent dat je fors bespaart op de belkosten, omdat de traditionele (en duurdere) telefoonlijn niet langer nodig is. Contict maakt het mogelijk dat jij en je medewerkers probleemloos bellen en gebeld worden via ons dubbel uitgevoerde netwerk. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak.

 • Lage maandelijkse kosten.
 • Makkelijk op- en af te schalen naar de behoefte van jouw organisatie.
 • Uit te breiden met extra functionaliteiten, zoals unified communications.

Mobiele zakelijke telefonie: van enkel sim-only tot maatwerk voor iedereen

Natuurlijk wil je ook zakelijk graag mobiel bereikbaar en online zijn. Altijd en overal. Omdat geen organisatie hetzelfde is en op een eigen manier omgaat met mobiele zakelijke telefonie en data, biedt Contict verschillende zakelijke mobiele abonnementen. Valt jouw keuze op onbeperkt bellen en internetten of heb je liever een bundel op maat voor jou en je collega’s? Laten we samen kijken welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Maak nu een afspraak en vertel ons jouw wensen.

 • Van verschillende zakelijke mobiele abonnementen tot een complete mobiele telefonie maatwerk oplossing.
 • Contict is onafhankelijk partner van KPN, Odido en Vodafone
 • Ook op het gebied van mobile device management, mobiele toestellen en accessoires helpen wij je verder

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.