scroll

Trainingen

Trainingen

Bekijk hier een actueel overzicht van onze trainingen

Onze afdeling consultancy & training is hard aan het werk om trainingen over de Microsoftdienstverlening te ontwikkelen. Van Microsoft Teams en Sharepoint tot het Power Platform. Houd deze pagina in de gaten, de aankomende tijd zullen hier meer trainingen beschikbaar komen. Heb je behoefte aan een training op maat? Ook dat is mogelijk. Neem onderaan de pagina contact met ons op.

Aan de slag met Microsoft Teams (groepssessie)

Hoe wil jij samenwerken met Teams? Hoe delen jullie bestanden en hoe ziet de mappenstructuur eruit? Hoe werkt het online vergaderen en waar zitten alle functionaliteiten? In onze Microsoft Teams training krijg jij antwoord op deze vragen en nemen wij je aan de hand van praktijksituaties mee. Wat je uitdaging ook is, je leert de productiviteit en resultaatgerichtheid van jou en je collega’s vergroten door effectiever samen te werken. 

Aan de slag met Microsoft Teams (individueel)

Wil jij werken met Microsoft Teams, maar weet je niet precies hoe en waar te beginnen? Onze Microsoft Teams-consultants helpen je graag op weg. In deze training leer je wat Microsoft Teams is, waarvoor je Microsoft Teams kunt gebruiken en wat de belangrijkste functionaliteiten zijn. Je leert onder meer hoe je een Team kunt aanmaken, deze kan beheren, hoe je tegelijk kunt samenwerken aan bestanden. Maar ook hoe je met anderen kunt chatten, bellen of vergaderen. Wat je uitdaging ook is, na deze training kan jij productiever en efficiënter samenwerken via Microsoft Teams! 

Power BI: beginnerstraining

In deze beginnerstraining over Microsoft Power BI ontdek je hoe je als data analist dashboards ontwerpt en bouwt. Daarnaast komt ook het opschonen en transformeren van data aan bod. Kortom, alle ingrediënten om uit de voeten te kunnen met Power BI.

Power BI: gevorderdentraining

In de gevorderdentraining over Microsoft Power BI gaan we dieper in op de materie. Je leert transformatietechnieken, datamodellering en het koppelen van meerdere databronnen om tot strategisch inzicht te komen. Hierna kan jij zelf aan de slag met het ontwikkelen van eigen dashboards, waar het vraagstuk ook ligt. 

Vraag vandaag nog jouw training aan.

Wil jij graag zelf aan de slag met het uitrollen van Microsoftdiensten binnen jouw organisatie? Of wil je graag dat de gebruikers binnen jouw organisatie beter met de software leren werken? Hierbij bieden we graag ondersteuning.

Joran Heskamp

Microsoft consultant