scroll

Trainingen

Trainingen

Mensen meenemen in de verandering, daar maak je het verschil!

Medewerkers moeten voldoende kennis hebben van ICT om deze slim en efficiënt te kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Vaak zijn er zoveel mogelijkheden dat er handige functies over het hoofd worden gezien. Of soms grijpen medewerkers terug naar oude ICT-oplossingen, omdat zij daar wel alle functies weten te vinden… Dit kan het succes van een nieuwe ICT-dienst flink in de weg staan. Contict helpt je daarom graag bij de implementatie en adoptie van jouw nieuwe ICT-dienst. Door middel van trainingen, handleidingen of video instructies leren we medewerkers hoe zij ICT slim en efficiënt kunnen gebruiken. Zo realiseren we samen hun ideale werkdag!

 
 

Op maat gemaakte training voor jouw organisatie

Elke organisatie is anders. Wij stemmen dan ook graag onze trainingen af op jouw specifieke vraag, organisatie en medewerkers. Hoe werken jullie samen? Kan dat misschien makkelijker, sneller of prettiger? Willen jullie meer inzicht in bedrijfsdata en -processen? Weet je welke applicaties je daarvoor kunt gebruiken en op welke manier? Afhankelijk van jouw wensen en behoeften leveren wij graag een training op maat.

Enkele voorbeelden van trainingen die wij verzorgen

Basistraining Microsoft Teams
Wat is Microsoft Teams en waarvoor kan je het gebruiken? Hoe kan je een Team aanmaken? Hoe kan je werken met posts, bestanden, wiki’s en andere applicaties? Hoe werkt de chat, hoe kan je videobellen en je scherm delen? Wij leggen alles uit wat je over Microsoft Teams moet weten om effectief van start te gaan.
Basistraining SharePoint online
Wat is SharePoint en waarvoor kan je het gebruiken? Wat is een communicatiesite en wat zijn teamsites? Hoe kan je deze aanmaken en hoe zet je deze effectief in voor samenwerking binnen jouw organisatie? Wij leggen graag alle basisfunctionaliteiten aan je uit. Hierdoor maak jij een vliegende start met SharePoint online!
Aan de slag met Contict 365
Gaan jullie werken met Contict 365? Dan geven wij je graag uitleg over jouw nieuwe, digitale werkplek. Hoe log je in? Hoe ziet het eruit en hoe kan je jouw werkplek aanpassen naar eigen behoeften of werkzaamheden? Waar vind je jouw bestanden terug en hoe kan je nieuwe bestanden opslaan? Na deze training heb jij voldoende kennis om er zelf mee aan de slag te gaan.
Slimmer Samenwerken met Microsoft Teams​
Welke afspraken maak je met collega’s over het gebruik van Microsoft Teams binnen jullie organisatie? Hoe zorg je ervoor dat jouw berichten worden gelezen en daarop wordt gereageerd? Hoe kan je tegelijkertijd samenwerken aan bestanden zonder dat je elkaar in de weg zit? En hoe zorg je ervoor dat jouw online vergadering soepel verloopt?
Vorige slide
Volgende slide

Groepssessie of individuele training

In ons Slimme Werken Center hebben wij voldoende ruimte om trainingen te verzorgen voor jouw gehele organisatie, specifieke afdelingen of (project)teams. Tijdens de training bespreken we praktijksituaties uit jullie organisatie en leggen we uit hoe de nieuwe ICT-dienst daarbij kan ondersteunen. Na de training kunnen jullie elkaar helpen om het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Dat neemt natuurlijk niet weg dat je ook individueel een training kunt volgen bij Contict. In onze ruime spreekkamers kunnen wij één of enkele medewerkers op maat gemaakte trainingen bieden, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren en volledig de ruimte krijgen om vragen te stellen. Wil je graag een training in jouw eigen werkomgeving? Ook dat is geen probleem! Wij komen graag bij jullie op locatie om uitleg te geven over jullie nieuwe ICT-dienst.  

 
 
 
 

Wat kost je dit?

De prijs van een training hangt af van jouw vraag, ICT-dienst, groepsgrootte en locatie. Ook het kennisniveau van de medewerkers bepaalt welke en hoeveel training(en) er gewenst zijn. Afhankelijk van jouw specifieke situatie maken wij graag een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via onderstaande button om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag vandaag nog jouw training aan.

Wil jij graag zelf aan de slag met het uitrollen van Microsoftdiensten binnen jouw organisatie? Of wil je graag dat de gebruikers binnen jouw organisatie beter met de software leren werken? Hierbij bieden we graag ondersteuning.

Maike Tonnema

ICT-consultant

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.