Wanneer jij en je collega’s slim samenwerken is er focus op dat wat het allerbelangrijkst is: kwalitatief goede zorg voor cliënten.

Download de smartpaper
scroll

ICT voor de zorg

De ondersteunende zorgprocessen efficiënt ingericht

ICT voor de zorg

Slimme ICT helpt je zorginstelling effectief samenwerken!

ICT heeft in de zorg in de loop der jaren een steeds belangrijkere rol gekregen. Deze groeiende interesse kunnen we onder meer toeschrijven aan digitalisering en een toenemende werkdruk. Bijna 44 % van de zorgwerkers ervaart een hoge tot zeer hoge werkdruk en onderschrijft dat ze vaak ‘tijd te kort komen’. Redenen zijn veelal regeldruk en administratieve lasten. Oorzaken die eenvoudig zijn te ondervangen door een efficiënte inrichting van ICT-systemen.

Het creëren van een werkomgeving die in het teken staat van slim samenwerken zorgt ervoor dat medewerkers de focus houden op dat wat het allerbelangrijkst is: kwalitatief goede zorg voor cliënten. Onze kennis en expertise ligt niet alleen op het gebied van slimme ICT in de zorg, maar ook vooral hoe deze toe te passen binnen de specifieke zorgbranches zoals bijvoorbeeld thuiszorg, jeugdzorg en verzorgingstehuizen. Zullen we samen ontdekken hoe jouw ideale zorgomgeving er uit ziet?

ICT in de zorg
Wanneer jij en je collega’s slim samenwerken is er focus op dat wat het allerbelangrijkst is: kwalitatief goede zorg voor cliënten.
Ontdek in de smartpaper welke ICT-oplossingen je daarvoor nodig hebt.
Download de smartpaper

Deze ICT is van belang voor jouw organisatie

  • Professionele en flexibele hosted IP-telefonie. Als zorgverlener kan jouw organisatie het zich namelijk niet veroorloven om niet of slecht bereikbaar te zijn. Hosted IP-telefonie zorgt ervoor dat iedereen in jouw organisate altijd en overal bereikbaar is. Deze geavanceerde telefooncentrale kan worden ingericht op basis van de unieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Ook bij zorginstellingen met meerdere locaties is deze oplossing zeer efficiënt te gebruiken.
  • Een internetverbinding die snel, betrouwbaar en veilig is. Op deze manier hebben alle medewerkers via de digitale werkomgeving altijd toegang tot benodigde informatie en middelen. Niet alleen op kantoor, maar indien nodig ook thuis of onderweg.
  • Online werkplekken in de cloud. Medewerkers kunnen daardoor altijd en overal werken en hebben daarbij alle benodigde informatie tot hun beschikking om dat efficiënt te kunnen doen. Wij gaan voor jouw organisatie procesmatig te werk en zorgen zo voor een overzichtelijk applicatielandschap met een duidelijke vastlegging.
  • Optimale beveiliging. Beveiliging en privacy zijn vóóral in de zorg een doorslaggevende factor. In een omgeving waar dagelijks gewerkt wordt met patiëntgegevens is informatiebeveiliging prioriteit nummer één. Wij dragen zorg voor een veilige en betrouwbare (digitale) werkomgeving die voldoet aan alle gestelde eisen.

Slim ingerichte ICT-processen zorgen voor betere zorg voor de cliënt.

Wil je jouw medewerkers op het gebied van ICT ondersteunen, dan is een gebruiksvriendelijke en moderne werkomgeving waarin zij efficiënt kunnen werken van essentieel belang. En daar kunnen wij bij helpen. Hoe wij dit realiseren? Wij dragen zorg voor de volledige inrichting van de ICT-infrastructuur en alle gewenste oplossingen. Bij vragen of problemen staat onze professionele servicedesk altijd voor je klaar met beheer en support waarop je kunt rekenen!

Daarnaast ontvang je advies over de beveiliging van je digitale werkomgeving. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd, wat betekent dat wij informatiebeveiliging op een structurele manier weten te waarborgen. Zorgen omtrent dit belangrijke aspect nemen wij volledig voor je weg. Ten slotte zijn dure investeringen in servers, software, kennis en alle bijbehorende randzaken verleden tijd. Onze teams staan namelijk altijd voor je klaar. Tegen welke uitdagingen jouw zorginstelling ook aanloopt, wij helpen je deze het hoofd te bieden.

ICT voor de zorg
De Zorgzaak

De ZorgZaak

Rick Martens, applicatiebeheerder

"Al onze begeleiders en verpleegkundigen in het veld werken in de Cloud. Middels mobiele devices hebben zij centrale toegang tot alle documenten, hun e-mailarchief en alle benodigde SaaS applicaties. En dat met één keer inloggen!"

Stichting Vredewold

Folkert Buiter (systeembeheerder)

"Contict heeft waargemaakt wat er vooraf gezegd is: de cloudmigratie is naadloos verlopen en dat is eigenlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen."

De Posten

De Posten

Erik Neurink (coördinator ICT)

“Als wij projecten aanvliegen dan stellen we onszelf na afloop altijd de vraag: is het goed gedaan of is het goed gegaan? Ik mag met recht zeggen dat dit traject goed gedaan is. Op onze goede samenwerking en het resultaat mogen we trots zijn.”

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.