scroll

Moderne werkplek

Maak kennis met de moderne werkplek van Contict.

Moderne werkplek

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium is een uitgebreide oplossing die productiviteit en beveiliging combineert voor kleine en middelgrote bedrijven. Waarom Contict Microsoft 365 Business Premium aanbeveelt:

 • Productiviteit: Het biedt toegang tot de beste samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, waardoor werknemers verbonden en productief blijven.
 • Beveiliging: Geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen zoals phishing en ransomware.
 • Apparaatbeheer: Helpt bij het beheren en beveiligen van apparaten die verbinding maken met je gegevens en zorgt ervoor dat deze apparaten up-to-date blijven.
 • Toegangsbeheer: Het verhoogt de toegangsbeveiliging en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot vertrouwelijke werkgegevens.

Deze voordelen maken Microsoft 365 Business Premium een slimme keuze voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen en tegelijkertijd hun gegevens willen beschermen.

Microsoft gebouw

Office 365 back-up

Office 365-back-up is belangrijk om jouw gegevens te beschermen en te zorgen voor herstelmogelijkheden. Voordelen van Office 365-back-up:

 • Meer herstelopties: Met een externe back-upoplossing krijg je meer controle over je gegevens. Je kunt specifieke items of complete mappen herstellen met slechts een paar klikken.
 • Beveiliging tegen ransomware en andere aanvallen: Een back-up beschermt gegevens tegen ransomware-aanvallen. Als je gegevens worden versleuteld, kun je een back-up van een eerdere staat herstellen.
 • Onafhankelijkheid van Microsoft: Hoewel Microsoft spiegelt en back-ups maakt, is het belangrijk om een externe back-up te hebben. Hiermee bent je niet afhankelijk van één enkele provider.
 • Lange bewaartermijnen: Externe back-upoplossingen kunnen gegevens langer bewaren dan de standaard periodes.

Office 365-back-up biedt extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig zijn, zelfs in geval van onverwachte gebeurtenissen.

 

Een moderne werkplek op maat

Je kunt de moderne werkplek zien als één centrale (digitale) entree die jou overal en altijd toegang geeft tot alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Denk aan applicaties en andere bijbehorende bedrijfsinformatie. Binnen de moderne werkplek gaan we niet langer uit van een one-size-fits-all benadering. Zie het als een complete werkplek op maat. Helemaal ingericht naar de wensen en behoeften van jou als individu. Of je nu op kantoor bent, onderweg of vanuit huis werkt, dankzij de moderne werkplek ben je efficiënter en productiever aan het werk.

 

Werk privé balans. Cultuur van continu leren en samenwerken.

Onder de moderne werkplek vallen een aantal onderdelen. Hieronder benoemen we een aantal handige tools die jouw werk(plek) eenvoudiger zullen maken.

Optimaliseer jouw printervaring – Ontdek het gemak van Printix!

Geef jouw printroutine een upgrade met Printix – de oplossing voor moeiteloos printbeheer. Ontdek de eenvoud van cloud-printen, waarbij gemak, veiligheid en kostenbesparing hand in hand gaan. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze Printix-pagina voor meer details over hoe jouw printervaring efficiënter wordt. Klik hier beneden om te ontdekken hoe Printix jouw printtaken vereenvoudigt en verbetert. Enkele voordelen:

 • Print vanaf elk apparaat: Laptops, tablets, smartphones, noem maar op. Printix werkt samen met al je apparaten.
 • Print waar je ook bent: Thuis, op kantoor, of onderweg. Printix is altijd beschikbaar.
 • Print naar elke printer: Je eigen printer, een netwerkprinter of een openbare printer.
Printix

Geef jouw organisatie altijd een consistente merkuitstraling met Exclaimer!

Binnen organisaties wordt er vaak veel geïnvesteerd om het merk er op en top uit te laten zien. Te denken aan de logo’s, visitekaartjes, website en andere zaken om een professionele indruk achter te laten. Maar hoe ziet je e-mailhandtekening er uit? Is je logo wel goed en scherp zichtbaar? Heb je een juridische disclaimer toegevoegd? Allemaal zaken die de professionaliteit van je organisatie uitstralen en waar jouw relaties mee worden geconfronteerd wanneer ze per e-mail contact met je opnemen. Zorg ervoor dat al het harde werk dat je in jouw merk hebt gestoken niet verloren gaat en laat je organisatie ondersteunen met de slimme e-mailhandtekening software van Exclaimer!

Is jouw organisatie relevant voor de nieuwe generaties?

Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om productiever en efficiënter te gaan werken. Maar de moderne werkplek is pas de moderne werkplek wanneer deze relevant blijft voor de toekomst en toekomstige generaties.

Omdat de nieuwe generatie gewend is om continu verbonden te zijn met het internet, mag jij het belang van de moderne werkplek niet onderschatten. Het kunnen beschikken over de laatste technologie is verschoven van ‘nice to have’ voor de oudere generaties naar ‘need to have’ voor de jongere generaties. De manier waarop ze privé gewend zijn te werken, willen ze ook graag terugzien op de werkvloer. Wil jij met jouw organisatie relevant blijven voor nieuwe generaties, bied medewerkers dan een moderne werkplek aan.

Ben jij benieuwd geraakt naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie, wij helpen je graag verder.

Contict Pand - Begaande grond

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.