scroll
Oplossingen

Security

Desktop, laptop, smartphone… Op welk device je ook werkt, je wilt veilig werken. Altijd. Daar hebben wij de kennis én tools voor.

Security

Hoe kunnen we de veiligheid van jouw ICT omgeving naar een hoger niveau tillen?

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Het belang van een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit! Werk je bij ons in de Cloud, dan worden veel veiligheidsmaatregelen al voor je getroffen volgens de ISO27001 standaard voor informatiebeveiliging. Echter, liggen er altijd gevaren op de loer die een veiligheidsrisico kunnen vormen voor je bedrijfsinformatie. Met onze oplossingen op het gebied van security kun je jouw organisatie hier extra tegen beveiligen.

Managed Firewall: proactieve bescherming en monitoring zodat jij er geen omkijken naar hebt

Een firewall: je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is de verdedigingslinie die jouw netwerk en computer zowel virus- als spyware-vrij houdt. Het zorgt ervoor dat jij en je collega’s een veilige toegang hebben tot het internet. En dat zonder dat je bedrijfsnetwerk en data gevaar lopen voor kwade invloeden van buitenaf. Met onze dienst Managed Firewall zorgen wij ervoor dat jij hier geen omkijken naar hebt. Als gecertificeerd leverancier van onder meer Sonicwall, de nummer één oplossing op het gebied van firewalling, kun je bij ons rekenen op optimale beveiliging van je netwerk.

Phished: Wapen jouw medewerkers tegen phishing

90% van alle data-inbreuken begint bij een menselijke fout. Daarom is het meer dan ooit nodig om in te zetten op de menselijke factor om cyberaanvallen te voorkomen. Op die manier bescherm je je geld, reputatie, werknemers en activa.

Contict werkt hiervoor samen met Phished, pionier in AI-driven Security Awareness Training. Het bekroonde Phished-platform garandeert permanente gedragsverandering dankzij een allesomvattende combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingssessies, active reporting en threat intelligence.

Endpoint security: Neem geen risico op het gebied van informatiebeveiliging!

Zorg met endpoint security voor controle en veiligheid. Raak geen gegevens kwijt aan personen die niet bevoegd zijn.

  • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over anti-virus, updates en patches.
  • Je hebt volledige controle over je devices.
  • Bij verlies of diefstal zijn alle devices op afstand leeg te maken.
Endpoint security

Mobile Device Management: Beheer en beveilig eenvoudig alle devices binnen je organisaties.

Hebben jouw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken? En krijgen deze medewerkers dan een device van de zaak of mogen ze gebruik maken van hun privé-toestel voor zakelijke werkzaamheden? Ongeacht welke optie jij de medewerkers ook biedt, dient jouw organisatie daarbij wel aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken te voldoen.

  • Medewerkers kunnen zelf hun type device en besturingssysteem kiezen.
  • Belangrijke documenten kunnen veilig en versleuteld worden verstuurd.
  • Nieuwe toestellen maak je snel gebruiksklaar en zelfs op afstand kun je nieuwe werkplekken inregelen.

Multi-factor authenticatie: dé manier om toegangscontrole aan te scherpen

Multi-factor authenticatie (MFA) is een beveiligingsmethode waarmee gebruikers met meerdere factoren verifiëren wie ze zijn. Zodra je inlogt met je gebruiksnaam en wachtwoord wordt er via bijvoorbeeld een sms een code verstuurd naar je telefoon. Deze code vul je in op de website of het portaal waarop je wilt inloggen en hierna krijg je toegang. Dit kan ook een random generator (token) zijn. Multi-factor authenticatie zorgt dus voor die extra beveiligingslaag.

Multi-factor authenticatie (MFA)

Weten wat onze oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.