scroll

Verbindingen

Een goede internetverbinding op verschillende locaties

Verbindingen

Op volle snelheid vooruit met een goed internetverbinding

Goede communicatie is de ruggengraat van iedere succesvolle onderneming. Daarvoor is een goede, snelle internetverbinding essentieel. Zeker gezien de groeiende afhankelijkheid van cloudgebaseerde technologische diensten en applicaties.

 

Niettemin kan de wereld van internettoegang behoorlijk ontmoedigend zijn, met een overvloed aan aanbieders die, tegen uiteenlopende tarieven, verschillende soorten verbindingen aanbieden. Dan is het verleidelijk om simpelweg naar de snelheid en kosten te kijken. Maar daarmee loop je het risico diensten te kiezen die niet goed passen bij jouw zakelijke behoeften. Schakel daarom Contict in. Wij regelen de beste verbinding voor jouw onderneming, tegen de scherpste prijs.

Glasvezel: Zeer betrouwbaar en toekomstvast

Technologieën zoals cloud computing, Internet of Things en big data stellen strenge eisen aan de betrouwbaarheid van online diensten en de schaalbaarheid van netwerken om te voldoen aan de groeiende behoeften van ondernemingen. Met een zakelijke glasvezel verbinding van Contict ben je klaar voor de toekomst. Glasvezel is razendsnel, uiterst betrouwbaar en biedt overal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Je kunt dit type internetverbinding perfect combineren met vrijwel alle diensten.

  • Zeer professionele verbinding met een service level van maximaal 4 uur.
  • Perfect te combineren met alle diensten.
  • Geschikt voor organisaties met 20 tot 500 medewerkers.

Fiber to the home: Glasvezel voor de prijs van VDSL

Fiber to the home (FTTH is de installatie en het gebruik van glasvezelkabels vanaf een centraal punt, zoals een datacenter, naar individuele (bedrijfs)gebouwen om snelle en betrouwbare internettoegang te bieden. Contict levert zakelijke FTTH (Fiber to the home) internetverbindingen waarmee je snelheden kunt behalen tot maximaal 1 Gbit én de zekerheid hebt van een service level van uiterlijk de volgende werkdag. Met FTTH beschik je over een betrouwbare en toekomstvaste internetverbinding voor een prijs die vrijwel gelijk is aan die van een VDSL verbinding.

  • Hoge snelheden tot maximaal 1 Gbit.
  • Symmetrische snelheid voor up- en downloaden.
  • Landelijke dekking neemt toe.

xDSL: Betrouwbare toegang tot het internet

In de huidige zakelijke omgeving is betrouwbare internetconnectiviteit van cruciaal belang voor het behoud van concurrentievoordeel, het stimuleren van efficiëntie en het bevorderen van groei. Met een zakelijke DSL verbinding voorziet Contict jouw kantoorlocatie(s) van een betrouwbare toegang tot internet. We bieden hierbij keuze uit het bekende ADSL of de snellere opvolger hiervan: VDSL. Onze zakelijke ADSL verbindingen met snelheden tot 20 / 1 Mbit zijn vrijwel overal leverbaar.

De voordelen van ADSL

  • ADSL verbindingen zijn vrijwel op elke locatie in Nederland leverbaar.
  • Klassiek & bekend.
  • Geschikt voor alle kleine bedrijven.
Contict Pand - Begaande grond

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.