scroll

ICT infrastructuur

De basis van jouw slimme werkplek

ICT infrastructuur

De beveiliging van je netwerk

Voor iedere organisatie is de beveiliging van het netwerk van cruciaal belang. Met die beveiliging zorg je er namelijk voor dat hackers niet kunnen inbreken en dat er dus geen vertrouwelijke gegevens uitlekken. Wil je er verzekerd van zijn dat je netwerk optimaal beveiligd is, bijvoorbeeld omdat je hier zelf geen spreekwoordelijke ‘kaas van hebt gegeten’? Kies dan voor de technische expertise van Contict. Je hoeft je geen zorgen te maken over het juist inrichten van de ICT-infrastructuur, over onderhoud of over het op pijl houden van je ICT-kennis, want dit – en méér – doen wij voor je. En dat voor een vast bedrag per maand.

 

ICT-infrastructuur

Beveiligd op jóuw manier

Afhankelijk van de manier waarop er binnen jouw organisatie gewerkt wordt, adviseren wij je graag over de best passende oplossing. Die oplossing bestaat uit verschillende onderdelen. Beginnend bij jouw netwerktoegang, namelijk de firewall. Daarnaast kun je denken aan het scheiden van je WiFi-netwerk voor eigen gebruik en gasten tot het aansluiten van je zakelijke telefonie op het netwerk. Ook zorgen we voor een juiste configuratie van alle apparatuur op het netwerk, denk aan printers, switches, routers en firewalls. En goed om vooraf alvast te weten: als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat de ICT-infrastructuur van al die locaties perfect aan elkaar gekoppeld wordt.

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Effectief beschermd zijn

Contict denkt graag met je mee over de welke manier waarop je de ICT-infrastructuur van jouw organisatie optimaal kunt beschermen, bijvoorbeeld door effectief gebruik te maken van firewalls, routers en switches. En daar blijft het niet bij, want ook op het gebied van updates en beheer kun je op ons rekenen. Jouw gehele ICT-infrastructuur onderhouden en beheren wij met onze servicedesk en NOC.

ICT partner

Ben jij op zoek naar een ICT bedrijf in bijvoorbeeld Enschede of Twente?

Contict biedt slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Enschede en Twente. Ben jij met jouw organisatie dus op zoek naar een ICT partner? Wacht dan geen moment en maak snel een vrijblijvende afspraak met ons.

 

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.