scroll

ICT infrastructuur

De basis van jouw slimme werkplek

ICT infrastructuur

De beveiliging van je netwerk

Voor iedere organisatie is de beveiliging van het netwerk van cruciaal belang. Jouw medewerkers moeten, altijd en overal, veilig kunnen inloggen op het bedrijfsnetwerk. Maar hoe voorkom je dat ook anderen toegang verschaffen tot jouw netwerk? Dat hackers kunnen inbreken en dat er vertrouwelijke gegevens uitlekken? Het antwoord: een goede beveiliging van je ICT infrastructuur.

 

Heb je zelf geen verstand van netwerken en cyber security, maar wil je wel verzekerd zijn van een optimaal beveiligde ICT structuur? Kies dan voor de technische expertise van Contict. Je hoeft je geen zorgen te maken over het juist inrichten van de ICT-infrastructuur, over onderhoud of over het op pijl houden van je ICT-kennis, want dit – en méér – doen wij voor je. En dat voor een vast bedrag per maand.

ICT-infrastructuur

Beveiligd op jóuw manier

Wil je voorkomen dat jouw bedrijfsinformatie in verkeerde handen komt? Dan moet je je netwerk beschermen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Daarbij kijken we goed naar de manier waarop er binnen jouw organisatie gewerkt wordt. De best passende oplossing bestaat immers uit verschillende onderdelen. Beginnend bij jouw netwerktoegang, namelijk de firewall. Daarnaast kun je denken aan het scheiden van je WiFi-netwerk voor eigen gebruik en gasten, of het aansluiten van je zakelijke telefonie op het netwerk.

 

We zorgen vanzelfsprekend ook voor een juiste configuratie van alle apparatuur op het netwerk, zoals printers, switches, routers en firewalls. En goed om vooraf alvast te weten: als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat de ICT-infrastructuur van alle locaties perfect aan elkaar gekoppeld worden.

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Effectief beschermd zijn

De data en computersystemen van jouw organisatie moeten op elk moment veilig zijn. Contict denkt daarom graag met je mee over de mogelijkheden om je de ICT-infrastructuur van je organisatie optimaal te beschermen en zo jouw organisatie te wapenen tegen cybercrime.

 

We kijken bijvoorbeeld hoe je effectief gebruik kunt maken van firewalls, routers en switches. En daar blijft het niet bij, want ook op het gebied van updates en beheer kun je op ons rekenen. Jouw gehele ICT-infrastructuur onderhouden en beheren wij vanuit onze servicedesk en Netwerk Operations Center (NOC). Zo kun je altijd rekenen op een veilig en betrouwbaar netwerk.

ICT partner

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in bijvoorbeeld Enschede of Twente?

Contict biedt slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Enschede en Twente. Wil jij een zorgeloze ICT omgeving voor jouw organisatie? Wacht dan geen moment en maak snel een vrijblijvende afspraak met ons.

 

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.