scroll

ICT infrastructuur

De basis van jouw slimme werkplek

ICT infrastructuur

De beveiliging van je netwerk

Voor iedere organisatie is de beveiliging van het netwerk van cruciaal belang. Met die beveiliging zorg je er namelijk voor dat hackers niet kunnen inbreken en dat er dus geen vertrouwelijke gegevens uitlekken. Wil je er verzekerd van zijn dat je netwerk optimaal beveiligd is, bijvoorbeeld omdat je hier zelf geen spreekwoordelijke ‘kaas van hebt gegeten’? Kies dan voor de technische expertise van Contict. Je hoeft je geen zorgen te maken over het juist inrichten van de ICT-infrastructuur, over onderhoud of over het op pijl houden van je ICT-kennis, want dit – en méér – doen wij voor je. En dat voor een vast bedrag per maand.

 

ICT-infrastructuur

Beveiligd op jóuw manier

Afhankelijk van de manier waarop er binnen jouw organisatie gewerkt wordt, adviseren wij je graag over de best passende oplossing. Die oplossing bestaat uit verschillende onderdelen, van een gescheiden WiFi-netwerk voor eigen gebruik en gasten tot het aansluiten van je zakelijke telefonie op het netwerk. Ook zorgen we voor een juiste configuratie van alle apparatuur op het netwerk, denk aan printers, switches, modems, routers en firewalls. En goed om vooraf alvast te weten: als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat de ICT-infrastructuur van al die locaties perfect aan elkaar gekoppeld wordt.

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Effectief beschermd zijn

Contict denkt graag met je mee over de welke manier waarop je de ICT-infrastructuur van jouw organisatie optimaal kunt beschermen, bijvoorbeeld door effectief gebruik te maken firewalls, routers en switches. En daar blijft het niet bij, want ook op het gebied van updates en beheer kun je op ons rekenen. Jouw gehele ICT-infrastructuur beheren wij in dat geval voor je in ons eigen Contict-datacenter. Zo weet je zeker dat je bedrijfsdata veilig is én blijft, en ben je verzekerd van een hoge beschikbaarheid van 99,9 procent.

ICT partner

Ben jij op zoek naar een ICT bedrijf in bijvoorbeeld Enschede of Twente? Dan is ons Contict de juiste voor jou.

Slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Enschede en Twente. Ben jij met jouw organisatie dus op zoek naar een ICT partner? Wacht dan geen moment en maak snel een vrijblijvende afspraak met ons. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

 

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.