Kies ook voor Contict

Al 15 jaar zijn wij slimme werkers in hart en nieren. Samen helpen en begeleiden we onze klanten om met behulp van slimme ICT-oplossingen meer uit hun organisatie te halen. Werken bij Contict betekent naast goede arbeidsvoorwaarden, een gezellige en open werksfeer, ruimte om jezelf te ontwikkelen en met plezier naar je werk gaan! Benieuwd of er een leuke vacature voor jou tussen zit?

Wij zoeken jou!

Bij Contict werken vakidioten met een gedeelde passie voor ICT. Samen helpen wij onze klanten om met behulp van slimme ICT-oplossingen meer uit hun organisatie te halen én hun ideale werkdag te creëren. Dat concept slaat aan, want Contict groeit flink. 

 

Daar zijn we trots op én blij mee, want we hebben grootse doelen voor de toekomst. En we hebben jou nodig om die (mede) te realiseren. Word je al nieuwsgierig? Check dan vooral de video om een eerste indruk te krijgen van onze organisatie en jouw 35 nieuwe collega’s.

Jouw nieuwe baan bij Contict

Ontdek in welke functie jij met jouw talenten het verschil kunt maken.

Voor deze namen ga jij werken

We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers – klanten waar we hartstikke trots op zijn en waar ook jíj straks mee te maken krijgt. Of het nu gaat om verbindingen, zakelijke telefonie, werkplekken in de cloud, consultancy of security: we staan voor ze klaar.

Over jouw nieuwe werkgever

Contict is een Twents bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een open sfeer, veel gezelligheid en goed samenwerken zijn drie kenmerken die écht bij ons horen. We praten graag met elkaar over ICT, maar ook over al het andere dat ons interesseert. Zo zorgen we er samen voor dat we plezier hebben in ons werk én daarbuiten. We horen regelmatig dat we behulpzaam en vriendelijk zijn. En dat is fijn. Want we zijn graag ‘’de beste ICT-vriend van professioneel Nederland’’. Niet alleen voor onze klanten, maar dus ook voor onze collega’s. 

Teamuitjes en nog veel méér

Samen genieten. Dat doen we graag. Meerdere keren per jaar. Zo organiseren we een heerlijke zomer barbecue, een leuk Sinterklaasfeest en eindigen we ieder jaar in stijl met een Kerstborrel op een gave locatie. Lekker uit eten of karten met een groep collega’s doen we ook graag. Ook kun je mee met de Contict on Tour: een event dat we regelmatig organiseren en waarbij we relaties een kijkje in de keuken geven bij slimme organisaties als Microsoft, Tesla en Heracles. Naast de verschillende uitjes pakken we af en toe ook groot uit met een reis naar het buitenland. In 2022 staat bijvoorbeeld Turijn op de planning, en je mag dan ook je partner meenemen.

Contict academy

Contict investeert graag in haar medewerkers – ook in jou. Daarom bieden we je in de Contict Academy (interne) trainingen om je vakkennis op peil te houden en andere kennis en vaardigheden te vergroten. Allemaal in ons eigen ‘Slimme Werken Center’. De ene keer geeft een collega bijvoorbeeld een training over SharePoint. Een andere keer leert een externe trainer je alles over LinkedIn of brengt iemand jouw presentatieskills naar een hoger niveau. En je kunt je natuurlijk altijd inschrijven voor diverse online trainingen die je zelfstandig kunt volgen. Want alles valt te leren, als je maar wilt.

Groene ICT & duurzaamheid

Heb jij een groene kijk op de wereld? Dan hebben we een match. Contict is namelijk flink op weg naar volledig groene ICT. En ook op andere vlakken gaan we voor duurzaam. Zo liggen er zonnepanelen op ons dak en rijdt iedere collega met een leaseauto elektrisch.

Werken bij Contict betekent ook:

Volop mogelijkheden én opleidingsbudget zodat jij meer kunt doen van dat wat jij het mooist vindt.
Ontwikkel je binnen onze eigen Academy of via andere opleidingen die aansluiten op jouw behoefte en interesse.

Een goede werk-privé balans is belangrijk. Dus overwerken is voor ons liever een uitzondering dan de regel.
Bij ons krijg je standaard 25 vakantiedagen, extra dagen op basis van het aantal dienstjaren én de ruimte om dagen bij te kopen.

Ambitie om verder te groeien of je functie te verbreden? Bij Contict krijg je de kans om dit waar te maken.
Werken op dat gebied of aan dat project waar jij de meeste energie van krijgt, dat is ons uitgangspunt.​

Vrijheid in je vak en in je functie. Neem jij graag de regie over jouw eigen loopbaan? Zie jij kansen en heb je nieuwe ideeën voor de verdere professionalisering van ons bedrijf? Daar geven we medewerkers graag de ruimte voor. ​

Inspirerend. Modern. Groen. Regelmatig krijgen we complimenten over de uitstraling van ons kantoor zodra iemand binnenstapt.
Zo heb je niet alleen een mooie en fijne werkomgeving, maar word je ook voorzien van de beste devices, de lekkerste koffie en dagelijks vers fruit.

De verhalen van onze slimme werkers!

Wervingsprocedure

Heb jij een vacature gezien die bij jou past? Herken jij je in het profiel? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Lijkt het je leuk om bij Contict te werken maar staat jouw droombaan hier nog niet tussen? Kom gerust langs voor een kopje koffie of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@contict.nl 😊.

1
Gesolliciteerd. En nu?

Zodra jij je CV en brief naar ons hebt verstuurd krijg jij van ons een automatisch bericht terug als ontvangstbevestiging. We doen ons best je zo snel mogelijk te laten weten of we je uitnodigen voor een gesprek. We streven ernaar dit binnen twee weken te doen.

2
Uitgenodigd

Als je een uitnodiging hebt gekregen omdat we graag kennis met je willen maken, laten we je weten wie hierbij betrokken is. Het doel is in ieder geval om elkaar beter te leren kennen en om te zien of er een match kan zijn. Na dit gesprek volgt er meestal nog een tweede of derde gesprek. Dit kan per functie anders zijn.

3
Hebben we een match?

Dan spreken we graag met je over de arbeidsvoorwaarden. Wij gaan er van uit dat we hier samen goed uitkomen. We vragen nog wat laatste informatie en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Daarna spreken we af wanneer je begint.

4
Welkom bij Contict

Je eerste werkdag heten we je graag welkom met een leuk en gevarieerd introductieprogramma. Je leert Contict beter kennen en maakt kennis met jouw nieuwe collega’s.

We wensen jou als nieuwe Slimme Werker veel werkplezier bij Contict!

Word jij onze nieuwe collega? Versterk ons team als cloud engineer. accountmanager ICT. binnendienst medewerker. ICT-consultant. servicedesk medewerker.

Kies ook voor Contict!

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.