scroll
Nieuws

Pilkington Nederland kiest voor Contict

Pilkington Nederland kiest voor Contict
1
min

Ondanks de bijzondere corona periode waarin wij ons allen bevinden, willen wij zoveel mogelijk actief blijven en doorgaan met ‘Het Slimme Werken’ onder de aandacht te brengen. We zien dat onze actieve houding resultaat heeft, want we zijn blij te melden dat we het vertrouwen van Pilkington Nederland hebben gekregen. We gaan deze periode dan ook met veel plezier aan de slag voor deze mooie organisatie.

Nieuwe Hosted IP-telefonie voor Pilkington Nederland

Pilkington is een toonaangevende glasproducent voor gebouwen en voertuigen. Met meer dan 125 jaar ervaring in de markt is dit innovatieve bedrijf uitgegroeid tot dé duurzame partner in glasoplossingen. Bij een plek waar innovatie altijd centraal staat hoort natuurlijk een goede ICT-oplossing. Voor Pilkington Nederland betekent dit dat zij hun on-premise telefonieomgeving verruilen voor Hosted IP-telefonie van Contict. Kortom, één centrale communicatie-oplossing op basis van het Broadsoft Cloud Platform, waarin alle door Pilkington gewenste functionaliteiten aanwezig zijn om haar medewerkers, voor nu en in de toekomst, efficiënt te kunnen laten werken.

Om dit te kunnen bewerkstelligen en de kwaliteit te waarborgen is voor elke vestiging (Enschede, Rotterdam, Amsterdam & Heerenveen) een dedicated verbinding geconfigureerd ten behoeve van de telefonie. De verbinding in Enschede wordt daarnaast gebruikt voor de WiFi en dient tevens als fallback (reserveverbinding) om bereikbaarheid te garanderen, mocht de verbinding onverhoopt wegvallen. Ook op het gebied van hardware (Sonicwall, Cisco & HP switches) leveren en ondersteunen wij Pilkington Nederland. Samen op weg naar de ideale werkdag!

 

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.