Met de juiste ICT kan jouw transportorganisatie het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Download de smartpaper
scroll

ICT voor de transport & logistiek

Samen op weg naar je meest efficiënte werkdag!

ICT voor de transport & logistiek

Op weg naar je meest effectieve werkdag.

Transportorganisaties die te allen tijde de beschikking hebben over routes, aankomsttijden, locaties en andere belangrijke informatie kunnen het transportproces optimaal stroomlijnen. Met als gevolg: betrouwbaar en stipt kunnen leveren! Hiermee maakt jullie transportorganisatie het verschil ten opzichte van de concurrentie.

Toch is het voor veel organisaties nogal een uitdaging om al die informatie beschikbaar te maken en te laten aansluiten op de logistieke keten. Het is namelijk geen ondenkbaar gegeven dat de papieren vrachtbrief en factuur binnen korte tijd volledig digitaal worden uitgewisseld tussen opdrachtgever, planning en chauffeur. Dit soort processen automatiseren zorgt ervoor dat er minder handwerk nodig is en dat fouten en vertragingen tot een absoluut minimum beperkt kunnen worden.

Daarnaast is een toenemende beschikbaarheid van en behoefte aan informatie een belangrijke trend. Informatie moet niet alleen sneller aanwezig zijn, maar er is ook behoefte aan meer informatie. Denk aan klantinformatie, ladinginformatie, productinformatie en informatie uit de digitale tachograaf en boordcomputer. Een goede visie en strategie waarbij ICT leidend is, vormt de basis om straks niet de boot te missen. Doe er je voordeel mee en reageer op de ICT-ontwikkelingen. Zo maken jullie het verschil ten opzichte van de concurrentie.

Met de juiste ICT kan jouw transportorganisatie het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.
Maar welke oplossingen zijn voor jouw organisatie dan de juiste? Ontdek het in de smartpaper.
Download de smartpaper

Deze ICT helpt jouw organisatie op weg

  • Een hoogwaardige internetverbinding waarop je kunt vertrouwen.
  • Online werkplekken in de cloud. Door werken in de cloud is informatie omtrent planning, locaties, aankomsttijden et cetera altijd up-to-date. Alle informatie wordt namelijk constant gesynchroniseerd over alle devices die binnen jouw organisatie gebruikt worden. Pc’s, laptops, tablets én smartphones. Zo houdt jouw organisatie grip op het logistieke proces.
  • Optimale beveiliging. Wij dragen zorg voor de meest moderne beveiligingstechnieken op alle genoemde devices, zodat virussen en andere bedreigingen geen kans maken. Bestanden worden versleuteld verstuurd en er worden iedere dag back-ups gemaakt van de bedrijfsdata. Jouw zorgen omtrent gevoelige bedrijfsinformatie zijn verleden tijd.
  • Hosted IP- telefonie. Dit zorgt er namelijk voor dat iedereen in jouw organisatie altijd bereikbaar is. Zowel op kantoor als onderweg. Bovendien bespaar je flink op de belkosten, omdat het belverkeer over je bestaande internetverbinding gaat lopen. Onderling bellen is gratis en van en naar het buitenland bellen was nooit goedkoper. En omdat jouw organisatie altijd bereikbaar is lopen jij én je medewerkers geen belangrijke opdrachten mis. De kans is bovendien groot dat de goederenstromen van jouw organisatie zich niet laten beperken door landsgrenzen.
  • Mobiele telefonie. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met alle grote providers kunnen wij mobiele communicatie tegen zeer gunstige tarieven aanbieden en zorgen wij ervoor dat de telefoonrekening ook internationaal betaalbaar blijft.

Slimme ICT helpt je excelleren in logistiek!

Als ICT-partner voor de logistieke sector denken wij proactief met je mee. Wij weten als geen ander dat klanten steeds vaker voor jou bepalen waar, hoe en wanneer goederen geleverd moeten worden. Een snelle informatiedeling zorgt ervoor dat jouw hele organisatie veilig en eenvoudig kan werken, zodat je kunt inspelen op deze veranderende klantvraag.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de digitale werkomgeving altijd 24/7 wordt gemonitord. Jouw organisatie houdt zo focus op de kernactiviteiten en heeft daardoor de grootste slagkracht. Laten we de wereld van transport een beetje slimmer maken. Samen weten we de weg!

ICT Transport
Oad

Oad

Angelique ten Have, manager support

"Waar ik ook ben, ik kan overal inloggen en bij de bestanden in de cloud. Daarnaast werk ik soms vanuit huis en wat ik hier erg prettig aan vind, is dat ik alleen de laptop hoef op te starten en vervolgens kan ik (via de vpn tunnel) inloggen in de cloud sessie."

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.