scroll

Managed Wifi

Maak gebruik van een veilige Wifi verbinding

Managed Wifi

Wat is Managed Wifi?

Vrijwel dagelijks stijgt het belang van veilig internetten via WiFi. En terecht, want cybercriminelen blijven proberen om bij jouw bedrijfsgevoelige informatie te komen. Maar hoe weet je eigenlijk of je draadloze, zakelijke internetomgeving veilig en up-to-date is? Als je hierover twijfelt, kies dan voor Managed WiFi van Contict.

Wij zijn een gecertificeerde partner van Ruckus Wireless, wat ons in staat stelt jou een hoogwaardig draadloos netwerk te bieden dat wij voor jou beheren en optimaliseren, waar je ook gevestigd bent, ongeacht het aantal locaties van jouw bedrijf en hoe veeleisend die locaties ook zijn. Of het nu gaat om eigen gebruikers of gasten, je kunt erop vertrouwen dat wij ook zorgen voor het onderhoud en de beveiliging van dit draadloze netwerk.

Met Contict Managed WiFi, voor een vast bedrag per maand, heb jij nergens omkijken naar.

Beveiligingsrisico’s: de noodzaak van expertise en bescherming

Is het beheren van huidige WiFi-netwerken een uitdaging? Tenzij je beschikt over een speciaal beveiligingsteam met aanzienlijke middelen, is de kans groot dat het antwoord bevestigend is. Onvoldoende beheer van WiFi-beveiliging kan leiden tot het ontbreken van cruciale beschermingsmaatregelen, zoals gebrekkige beveiligingsprotocollen, het ontbreken van gebruikersauthenticatie en een gebrek aan mogelijkheden om het netwerk te monitoren op potentiële inbreuken.

Met Managed WiFi van Contict weet je dat een team van ervaren professionals toezicht houdt op de infrastructuur, bescherming biedt tegen bedreigingen en bewezen expertise heeft in het beveiligen van WiFi-netwerken.

De voordelen van Managed WiFi

Het beheren van WiFi-netwerken is, met de voortdurend stijgende vraag naar 24/7 internettoegang, een toenemende uitdaging voor bedrijven. Kies je voor Managed WiFi, dan profiteer je van veel voordelen, zoals:

  • Verbeterde netwerksnelheid en -prestaties
  • Verminderde kosten,
  • Betere ondersteuning
  • Betere netwerk- en eindpuntbeveiliging
  • De mogelijkheid om de last voor IT-teams te verminderen.

Alles geregeld: van inventarisatie tot aan beheer

Onze Managed WiFi is geen standaard plug-and-play-dienst. Op basis van een zorgvuldige inventarisatie maken wij een gedetailleerd plan voor de draadloze architectuur op jouw locatie(s). Tijdens die inventarisatie voeren wij ook draadloze metingen uit op basis van de plattegronden van de ruimte(n). Natuurlijk luisteren wij ook naar jouw specifieke wensen en eisen. Dit alles vormt samen ons plan voor de initiële inrichting van jouw locatie(s). Na de daadwerkelijke uitrol van het stabiele internet kun je de dienst eenvoudig uitbreiden of inkrimpen, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie.

Interesse in een betrouwbare, flexibele, schaalbare en veilige Managed WiFi-dienst? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.