ICT voor de zaak moet zijn als water uit de kraan: altijd aanwezig, altijd werkend.

Download de smartpaper
scroll

ICT voor de zaak

Samen creëren we jouw meest efficiënte werkdag

ICT voor de zaak

De zakelijke werkomgeving van nu.

In 2019 gebruikte in de zakelijke dienstverlening ongeveer 95% van de mensen een PC met internettoegang. Bovendien besteden we 80% van onze werktijd aan het online samenwerken met anderen. We kunnen dan ook stellen dat het hebben van een stevig ICT fundament bepalend is in de manier waarop collega’s samenwerken en met elkaar communiceren. Maar ook hoe bedrijven samenwerken en concurreren.

Wij beseffen als geen ander dat je organisatie graag focus houdt op de core business. Zo kunnen jij en je collega’s namelijk doelen behalen en grenzen (blijven) verleggen. Niet werkende systemen, zandlopers, effectiviteitsverlies en storingen zijn een doorn in het oog en zorgen voor irritaties. Daarom wil je kunnen vertrouwen op een stabiele digitale werkomgeving, want ICT moet zijn zoals water uit de kraan!

Jouw collega’s willen op elk gewenst moment de beschikking hebben over belangrijke data en bedrijfsapplicaties. Een efficiënte inrichting, hoge beschikbaarheid en optimale beveiliging van systemen en bedrijfsgegevens wordt daarom steeds belangrijker. Zullen we samen kijken hoe de ideale werkdag van jou en jouw collega’s eruit ziet?

ICT voor de zakelijke dienstverlening
ICT voor de zaak moet zijn als water uit de kraan: altijd aanwezig, altijd werkend.
In de smartpaper ontdek je met welke ICT-oplossingen je voor jezelf en je collega’s de ideale werkdag kunt creëren.
Download de smartpaper

Deze ICT is van belang voor jouw organisatie

  • Een supersnelle internetverbinding waarop je kunt vertrouwen. Na een uitgebreide analyse op het gebied van prijs en performance kiezen we samen welke verbinding bij jouw organisatie past.
  • Online werkplekken in de cloud. Jouw werknemers hebben daardoor te allen tijde de beschikking over alle bedrijfsinformatie, zodat ze efficiënt kunnen werken. Andere voordelen: er is geen onderhoud nodig, je hebt altijd support en je kunt als organisatie gemakkelijk opschalen.
  • Professionele en flexibele hosted IP-telefonie. Volledig ingericht op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Je beschikt over een geavanceerde telefooncentrale – en dat voor een relatief lage investering.
  • Perfecte beveiliging. Wij zorgen dat jouw bedrijfsinformatie en online werkomgeving wordt beschermd door de laatste beveiligingstechnieken.

Slim samenwerken en focus houden op jouw core business!

De inrichting van een slimme ICT-omgeving is wellicht niet jouw favoriete bezigheid. Gelukkig zijn wij er voor je. Zo kun jij je concentreren op de kernactiviteiten van jouw organisatie en het slim samenwerken met collega’s. Een goede samenwerking en betrokkenheid zorgt ervoor dat je als organisatie sneller kunt reageren. Ook zorgt het voor een vlotte gang naar de markt voor je diensten en producten. Wat levert dit concreet op? Recent onderzoek laat zien dat het de productiviteit van je organisatie positief kan beïnvloeden evenals een winststijging van maar liefst 21% kan verwezenlijken. Profiteer nu ook van alle voordelen van het slimme werken! Velen gingen je voor.

ICT voor de zakelijke dienstverlening

ICT partner

Ben jij op zoek naar een ICT partner in bijvoorbeeld Enschede of Twente? Dan is ons Contict de juiste voor jou.

Slimme ICT oplossingen voor de zakelijke markt in Enschede en Twente zijn erg succesvol. Ben jij met jouw organisatie dus op zoek naar een ICT partner? Wacht dan geen moment en maak snel een vrijblijvende afspraak met ons. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

 

Fortium

Fortium | Jobtimize

Jeroen Tenniglo (operationeel directeur)

"Bij ons is nu de laptop een essentieel onderdeel geworden van de werkdag van onze medewerkers. Documenten zijn in de cloud direct te bekijken. En wanneer medewerkers op locatie zijn bij een klant kunnen ze documenten eventueel direct aanpassen. Dit maakt het geheel een stuk productiever”.

FC Twente en Contict

FC Twente

Maco Behrens, commercieel manager

“De bereikbaarheid is voor ons gewoon heel erg belangrijk. Met name voor de supporters, maar ook voor de sponsoren. Dat móét gewoon goed geregeld zijn en met Contict hebben we daarin een goede partner gevonden waarin we het volste vertrouwen hebben.”

Heracles Almelo

Raymond Oelering, manager operations

"Contict heeft Heracles Almelo een hybride Cloud omgeving geadviseerd, waarbij de voordelen van werken in de Cloud én werken op locatie met elkaar worden gecombineerd. De werkplekken zijn uitgerust met computers. Hierdoor kan er ook lokaal met programma’s gewerkt worden en is de gebruikerservaring nu optimaal."

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Kees Knippers

Kees Knippers

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.