Goede ICT-oplossingen maken het werk van jou en je collega’s succesvoller.

Download de smartpaper
scroll

ICT voor het onderwijs

Samen creëren we de meeste effectieve schooldag

ICT voor het onderwijs

Betere communicatie als oplossing voor de werkdruk binnen het onderwijs!

Er bestaat in het onderwijs – van basisschool tot universiteit -een grote behoefte aan het verminderen van de werkdruk. Een gebrekkige communicatie met leerlingen, ouders, het team en de leiding is hier debet aan. Door goede communicatie-oplossingen maak je het werk van jou en je collega’s succesvoller en zorg je voor een gelukkigere werksfeer. Wij bieden jouw onderwijsinstelling de uitkomst! Door middel van een veilige en efficiënte omgeving, gericht op samenwerken, is jouw organisatie klaar voor de vragen van nu en de toekomst.

Want wij snappen als geen ander dat er binnen scholen erg veel verschillende communicatiestromen lopen. Scholen worden groter en complexer, ouders zijn kritischer geworden en leerkrachten werken meer met elkaar samen dan vroeger. Denk bijvoorbeeld eens aan alle gesprekken die te maken hebben met leerlingenzorg. Des te belangrijker om alle voordelen van je communicatie-omgeving optimaal te benutten. Dit zorgt voor betere kwaliteit van het werk, betere prestaties en meer nieuwe ideeën, mogelijkheden en oplossingen.

ICT onderwijs
Goede ICT-oplossingen maken het werk van jou en je collega’s succesvoller.
Maar welke oplossingen zijn voor jouw onderwijsinstelling dan de juiste? Ontdek het in de smartpaper.
Download de smartpaper

Deze ICT helpt jouw organisatie op weg

  • Een hoogwaardige internetverbinding waarop je kunt vertrouwen.
  • Een efficiënte en schaalbare communicatieoplossing die meebeweegt met de dynamiek van jouw onderwijsorganisatie. Alle afdelingen en locaties worden slim aan elkaar gekoppeld binnen één telefooncentrale in de cloud. Altijd een optimale bereikbaarheid van jou en je collega’s. Er zijn ook mogelijkheden om alle vormen van communicatie in één oplossing te bundelen.
  • Een vast-mobiel (VaMo) integratie. De mobiele telefoon maakt deel uit van de vaste telefooncentrale van jouw organisatie. Medewerkers hebben alle functionaliteiten van het vaste toestel, maar dan beschikbaar op hun smartphone.
  • Een goed beveiligde telefonie-omgeving waarin alle communicatiestromen bewaakt worden. Doordat wij jouw telefooncentrale in ons goed beveiligde datacentrum onderbrengen, is jouw onderwijsorganisatie verzekerd van 24/7 beveiliging. Daarnaast zorgen wij door middel van mobile device management voor een solide beveiliging van de mobiele telefonie omgeving van al jullie medewerkers.
  • Een goede (BHV) alarmering en crisiscommunicatie. Snelle alarmering kan bij letsel, brand of andere incidenten namelijk zorgen voor een beperkte vervolgschade. Wij helpen met een efficiënte inrichting van de alarmering.

Slimme ICT zorgt voor focus op toekomstgericht onderwijs voor scholieren.

Alle zorgen voor techniek, onderhoud en het beheer van de telefonieomgeving volledig uit handen nemen: dat is wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Zo kunnen jij en je collega’s focus houden op het realiseren van uitdagend en eigentijds onderwijs voor scholieren. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de laatste technologische ontwikkelingen aansluiten op jullie primaire processen.

Ten slotte zijn dure investeringen in servers, software, kennis en alle bijbehorende randzaken verleden tijd. Onze teams staan namelijk altijd voor je klaar. Tegen welke uitdagingen jouw onderwijsinstelling ook aanloopt, wij helpen je deze het hoofd te bieden. Samen creëren we de meest effectieve schooldag!

Contict onderwijs

Carmel College Salland

Anja Wessels (ICT-medewerker)

"De binnenkomende oproepen worden nu efficiënt verwerkt. Vooral bij absentiemeldingen wordt de piekbelasting goed afgehandeld. Door middel van keuzemenu’s worden oproepen doorgezet naar de betreffende afdelingen zoals havo/vwo, vmbo en praktijkonderwijs."

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Kees Knippers

Kees Knippers

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.