scroll
Oplossingen

Cloud

Overal werken alsof je op kantoor zit, met alle gewenste applicaties en data beschikbaar. Werken in de cloud start bij Contict.

Cloud

Werken alsof je op kantoor zit, zonder je druk te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer

Werken in de cloud is overal en altijd kunnen werken alsof je op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties tot jouw beschikking. Verzekerd van maximale beschikbaarheid, solide beveiliging en altijd up-to-date hard- en software. Zonder je ooit nog zorgen te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer.

Contict 365: de moderne werkplek op basis van Microsoft 365

Kies je voor Contict 365? Dan kies je voor eenvoud en gebruiksvriendelijkheid! Alle belangrijke applicaties, zoals bijvoorbeeld je CRM maken wij beschikbaar in één digitale werkplek. Maar ook je documenten en apps uit de Office 365 familie zoals Word, Excel en Teams kan jij vanuit je dashboard benaderen. Kortom, zowel je communicatie en informatie wordt geïntegreerd in één omgeving.

  • Contict 365 geeft je medewerkers meer structuur omdat ze niet meer hoeven te zoeken naar programma’s, documenten en informatie. Dit staat allemaal centraal in jouw persoonlijke digitale werkomgeving. En door de gebruiksvriendelijke interface helpt het de productiviteit van je collega’s verhogen.
  • Je logt slechts één keer in en hebt overal beschikking over alle relevante web- en lokale business applicaties.
  • Contict 365 geeft een gepersonaliseerde ervaring en past zich aan: aan locatie, apparaat, browser en de rol van de gebruiker.
Mailstore Contict

Cloud Enterprise: de werkplek in de cloud die volledig is afgestemd op jouw organisatie

Met Cloud Office Enterprise van Contict hoef je zelf niet meer te investeren in servers, software en systeembeheer. Via jouw cloud werkplek beschik je altijd en overal over de beste ICT. Alle applicaties die binnen jouw organisatie gebruikt worden blijven automatisch up-to-date.

  • Cloud office wordt aangeboden als volledig beheerde dienst, inclusief monitoring.
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt.
  • Wees optimaal beschermd tegen virussen en hackers.

Azure Virtual Desktop: een veilige bureaubladervaring waarmee je nóg productiever bent

Overal en op elk apparaat toegang tot het bureaublad en de toepassingen van Windows 10. En altijd dezelfde ervaring als een lokaal bureaublad of laptop, of jij nu je mail beheert met Outlook, bestanden deelt met OneDrive of samenwerkt met collega’s via Microsoft Teams. Bovendien verlaag je met Azure Virtual Desktop de kosten. We stemmen samen af wat jullie zakelijk gebruik is en alleen daar betaal je voor. Jouw organisatie bespaart op de infrastructuur en komt daarmee nooit voor verassingen te staan.

Cybersecurity trends

Cloud in a box: Het beste van twee werelden

Als je kiest voor Cloud in a Box, plaatsen wij een hoogwaardige IT-oplossing binnen jouw eigen locatie en verzorgen we alle vereiste monitoring, beheer en updates. Doordat alle data en programma’s lokaal te draaien, is de kwaliteit van de verbinding geen beperkende factor.

  • Volledig schaalbaar, van enkele tot honderden gebruikers.
  • De verbinding is geen beperkende factor.
  • Applicaties die vaak niet goed functioneren in de cloud, zoals 3D designprogramma’s kun je moeiteloos gebruiken.

Citrix ShareFile: altijd veilige toegang en controle over je bestanden

Bij Contict zijn we altijd op zoek naar manieren om op een efficiënte, veilige én flexibele manier te kunnen werken. Informatiebeveiliging is iets wat wij superbelangrijk vinden. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van Citrix ShareFile ben je er zeker van dat je bestanden met de nieuwste beveiligingstechnieken zullen worden beschermd. Met behulp van encryptie en wachtwoorden worden (gedeelde) bestanden beveiligd. Deze kun je op een veilige manier via je laptop, smartphone of tablet bekijken en bewerken.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn.  Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.