scroll
Nieuws

Stimmt Digital kan na verhuizing rekenen op een betrouwbaar netwerk!

Stimmt Digital kan na verhuizing rekenen op een betrouwbaar netwerk!
2
min

Wij zijn erg blij dat Stimmt Digital ons inschakelde om mee te denken over hun ICT omgeving. Stimmt heeft ons afgelopen jaar namelijk fantastisch geholpen met het design en de inrichting van onze nieuwe Contict website. Op het gebied van ICT wilden wij dan ook graag een bijdrage leveren aan de slimme werkplek van dit creatieve team.

Met de verhuizing van hun kantoorpand van Hengelo naar Enschede was het moment dan ook daar. Om alle klanten te kunnen blijven voorzien van het beste digitale maatwerk moet Stimmt Digital kunnen rekenen op een hoogwaardig draadloos netwerk. Met de installatie van een professionele Managed WiFi omgeving konden wij een betrouwbare oplossing bieden voor zowel data als spraak. Zo hebben zij altijd uitstekende dekking, een hoge beschikbaarheid en geen omkijken meer naar het Wi-Fi netwerk. Deze wordt namelijk volledig door ons beheerd. Bovendien hebben wij een Sonicwall met advanced gateway security suite geïnstalleerd. Deze beschermt het complete netwerk tegen spyware, malware, adware, trojans en andere bedreigingen. Daarnaast kan je zelf bepalen welke applicaties wel en niet zijn toegestaan en beschikt het over uitgebreide content filtering mogelijkheden. Hiermee is Stimmt Digital verzekerd van een goede, robuuste en veilige omgeving. Wij wensen hen dan ook alle succes met deze toekomstbestendige oplossing.

Gaat jouw organisatie ook verhuizen? Een zorgvuldige voorbereiding en planning is dan erg belangrijk om rekening mee te houden. Nieuwsgierig naar wat daar allemaal bij komt kijken? Wij leggen het je graag uit en zorgen ervoor dat je bij een verhuizing zo snel mogelijk weer aan de slag kan!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.