scroll

Over Contict

Over Contict

Al 15 jaar jouw ICT-partner!

Efficiënt werken? Dat willen wij voor iedereen. Ook voor jou. Want niets is vervelender dan dat werkzaamheden worden geremd door ICT. Daarom realiseren wij al 15 jaar oplossingen die écht passen bij jouw manier van werken. Door tools en mogelijkheden te combineren die jij écht nodig hebt om een inhaalslag te maken op het gebied van snelheid, efficiëntie en effectiviteit. Het Slimme Werken, noemen wij dat. En nee, dit maakt van ons geen traditionele ICT-organisatie die je oplossingen aanreikt waar je vervolgens niets mee doet. Met Het Slimme Werken maken wij ICT juist toegankelijk en vooral ook werkbaar.

Contict 15 jaar

Full-service

Bij Contict vind je één centraal aanspreekpunt voor je gehele kantoorautomatisering. Bij Contict vind je dé unieke combinatie tussen Telecom & IT.

ISO27001

Voor deze certificering hebben we hard gewerkt. Hiermee laten wij jou zien dat alles rondom informatiebeveiliging bij ons goed op orde is.

Groene ICT

We zijn flink op weg naar volledig groene ICT. Contict gaat voor duurzaam.

Het ontstaan van Contict

2021

Contict bestaat 15 jaar!

Op 30 juni 2021 bestaat Contict 15 jaar. Wij bedanken al onze klanten en relaties voor het vertrouwen. Al 15 jaar staan we aan de start van de ideale werkdag van professioneel Nederland. Samen met een hecht en groeiend team van bijna veertig collega’s zetten we koers naar de volgende 15 jaar!

 

 

 

2021

2021

Contict lanceert met Msquad nieuwe specialistische consultancytak in business software

Het IT-landschap ontwikkelt zich iedere dag. De rol van data en informatietechnologie in het oplossen van business vraagstukken wordt steeds belangrijker. In de wereld van vandaag is IT dé kritische factor geworden waarmee organisaties kunnen groeien en door ontwikkelen. Dit vraagt om extra specialisme op het gebied van business software. De oprichting van Msquad is een feit. Onze in-house Microsoft-specialisten helpen jouw organisatie met de implementatie van Dynamics 365, Power BI, Power Automate en Power Apps. 

 

 

2021

2019

Contict gaat volledig voor duurzaam!

We zijn hard op weg naar een volledig duurzame bedrijfsvoering en groene ICT. Ons kantoorpand wordt voorzien van groene energie opgewekt door de 340 zonnepanelen op het dak. Daarnaast zorgt een warmtepomp voor een volledig energieneutraal onderkomen. Ons wagenpark mag natuurlijk niet achterblijven, daarom kiezen wij voor geheel elektrisch aangedreven auto’s. We doen ons best om elke dag nóg meer te verduurzamen en ons steentje bij te dragen aan het milieu!

 

2019

2018

Contict is Microsoft CSP direct partner

Als CSP Direct Partner van Microsoft staan wij in direct contact met ’s werelds grootste tech concern. Hierdoor kunnen wij Microsoft-producten en -toepassingen naadloos integreren binnen onze clouddiensten, dan wel de werkplek van meer dan 5.000 Contict Cloud-gebruikers.

2018

2016

Behalen van het ISO27001 certificaat

Onze ISO 27001-certificering is een uitermate belangrijke mijlpaal in een tijd waarin bedrijfsinformatie steeds vaker doelwit wordt van criminelen en kwaadwillenden. ISO 27001 is wereldwijd dé norm die aantoont dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging volledig op orde zijn.

 

2016

2016

Het Slimme Werken is geboren

In 2016 wordt Het Slimme Werken-concept geboren. Door slimme ICT-toepassingen samen te stellen creëren wij de werkomgeving die past bij hoe onze klanten willen werken. Daarbij hoort de opening van Het Slimme Werken Center, waar tot op heden regelmatig kennissessies worden georganiseerd. Kortom, dit is dé plek waar je volop inspiratie op kunt doen om nóg meer uit je werkdag te halen.

 

2016

2014

Verhuizing naar de Zwollestraat 1 in Oldenzaal

Contict heeft de ambitie om te groeien. Daarom werd in 2014 het kantoor aan de Kleibultweg ingeruild voor een nieuw bedrijfspand aan de Zwollestraat. Ook in Oldenzaal, uiteraard. Op deze plek bouwen wij verder en verder aan slimme ICT-oplossingen voor onze klanten.

 

2014

2012

Mobiel en IT worden één Contict

Contict Mobile en Contict Connect worden samengevoegd onder één Contict. Voorheen waren het twee verschillende organisaties – de één gefocust op telefonie, de ander op IT. Door deze twee diensten samen te voegen kan Contict een nog completer dienstenpakket op het gebied van ICT aanbieden.

2012

2008

Contict gaat naar de Cloud

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Wij zagen al vroeg de meerwaarde van het altijd en overal kunnen beschikken over je zakelijke werkplek. Kortom, pionieren naar Het Slimme Werken zoals we dat nu kennen!

2008

2006

Oprichting Contict Mobile

In dit gebouw aan de Kleibultweg in Oldenzaal streek Contict na de oprichting in 2006 neer. Ons kersverse bedrijf op het gebied van tele- en datacommunicatie is hier tot 2014 gevestigd.

2006

Ons team

Bij Contict werken vakidioten met een gedeelde passie voor ICT. Dat betekent dat wij de ontwikkelingen in ons vak op de voet volgen. En met wie je binnen onze organisatie ook te maken hebt, hij of zij doet niets liever dan samen met jou kijken hoe je de nieuwste ICT-mogelijkheden slim kunt inzetten. Samen creëren we jouw ideale werkdag.

 

En onderaan de streep levert die ideale werkdag je veel op. Je kunt meer uit je organisatie halen, tijd besparen, kosten besparen, een hogere klanttevredenheid bereiken en/of betere resultaten neerzetten. Zo pluk jij écht de vruchten van Het Slimme Werken.

Diane Aveskamp

Diane Aveskamp

Administratie

Ruben Baanstra

Salesmanager
Arjan ter Riet

Arjan ter Riet

Verkoop binnendienst
Ellen Kuipers

Ellen Kuipers

Verkoop binnendienst
Marjolein Dijkhuis

Marjolein Dijkhuis

Verkoop binnendienst
Sjoerd ten Oever

Sjoerd ten Oever

Projectmanager - Security officer
Maike Tonnema

Maike Tonnema

ICT-consultant

Gerwin Brouwer

Voice - netwerk specialist
Pauline Heskamp

Pauline Heskamp

Marketing - communicatie
Bastiaan Wiltvank

Bastiaan Wiltvank

Manager Operations
Rene Snijders

René Snijders

Controller
Robert Groeneveld

Robert Groeneveld

Administratie

Bart Gaalman

Voice specialist

Jan Jaspers

Accountmanager
Robert van Leussen

Robert van Leussen

Inkoop - facilitair

Tim Smit

Voice - netwerk specialist

Gerard Heskamp

Algemeen directeur

Jan Cremers

Servicedesk

Henry Dogger

Voice specialist

Ruud Hofmeijer

Netwerk specialist
Marije Ros

Marije Ros

Coördinator Verkoop Binnendienst
Mark Rozier

Mark Rozier

Coördinator Servicedesk

Marco van Rijn

IT specialist

Danny Groote Punt

Servicedesk
Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager

Marco van der Wel

Accountmanager
Koen van Beers

Koen van Beers

Servicedesk

Marijn Flapper

Cloud Engineer

Michelle Begeman

HR
Thijs Ottens

Thijs Ottens

Servicedesk

Keri Ratering

ICT-consultant
Annuska Mulhof

Annuska Mulhof

Marketing - communicatie

Paul Reuver

Projectmanager

Contict

Het Slimme Werken

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.