scroll

Kom een kop koffiedrinken

Kom een kop koffiedrinken

Kom een kop koffiedrinken

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je opzoek naar een professioneel ICT-bedrijf die je onderneming naar een hoger niveau kan tillen? Wil je een gratis check hoe je het beste uit je business kan halen? Of zou je ons mooie team willen versterken? Je bent bij ons van harte welkom voor een kop koffie. 

ICT-diensten
In deze tijd is goede ICT onmisbaar. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang voor de continuïteit van je bedrijf. Wij begrijpen de complexiteit van dit digitale landschap en weten hoe we hierin moeten navigeren om jouw bedrijf te laten groeien.

Als experts op het gebied van Cloud oplossingenVoiceConnectivity en Security zorgen wij voor een solide ICT-infrastructuur, omdat je als ondernemer bezig wil zijn met je corebusiness i.p.v. je druk te maken om de ICT.

Werken bij Contict

Wil jij werken voor een ICT-bedrijf in Twente en ben je nieuwsgierig naar onze werksfeer? We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Neem vooral een kijkje op onze ‘Werken bij Contict’ pagina en kom een kop koffiedrinken.

Smart ICT-scan

Hoe fijn zou het zijn om een keertje te sparren met één van onze ICT-experts, om te zien of de ICT binnen jouw organisatie inderdaad nog voldoet aan de eisen van de huidige tijd. Onze gratis ICT-scan is dé oplossing! Bekijk de stappen hieronder of kom eerst langs voor een kop koffie.

Kom koffiedrinken

De gratis Smart ICT-scan: dít is hoe het werkt!

Stap #1: vraag de scan aan

Na het invullen van het formulier neemt één van onze medewerkers (op werkdagen) binnen 24 uur telefonisch contact met je op om de scan in te plannen. Goed om te weten: je kunt gebeld worden tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

ICT-scan

Stap #2: bereid je voor

We sturen je voorafgaand aan het gesprek met een van onze specialisten een formulier toe. Hierin staan enkele vragen met betrekking tot je ICT-omgeving. Zodoende krijgen we al een beetje een beeld van de situatie en kunnen wij de juiste specialist koppelen. 

Stap #3: we gaan aan de slag

Tijdens een eerste gesprek – op locatie of via Microsoft Teams – brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. Wij nemen graag de tijd voor je: het gesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Na dit gesprek inspecteert één van onze specialisten jouw ICT-omgeving op technisch vlak.

Stap #4: je ontvangt concrete verbeterpunten

Na de scan ontvang je alle verbeterpunten in één overzichtelijk document. De verbeterpunten kun je nu direct door ons laten uitvoeren. Je ontvangt hier een goed (maar ook: geheel vrijblijvend) voorstel voor.

Smart ICT-Scan: déze 4 dingen kun je verwachten

No. 1: expertise en ervaring

Bij Contict staan meer dan 40 ICT-professionals voor je klaar, en tijdens de scan maak je al kennis met een paar van ons. Wat ons team bijzonder maakt? We zijn slimme werkers in hart en nieren (waarom, dat ontdek je hier). Verder is Contict een full service ICT-bedrijf. Je kunt jouw gehele kantoorautomatisering bij ons onderbrengen en hebt dan één centraal aanspreekpunt voor je gehele ICT-omgeving. Ook geloven wij in klimaatneutraal ondernemen en zijn wij hard op weg naar volledig groene ICT. Tot slot is Contict ISO 27001-gecertificeerd. Daar hebben we hard voor gewerkt, en met een reden: hiermee laten wij jou zien dat alles rondom informatiebeveiliging bij ons goed op orde is.

No. 2: een méér dan uitgebreide scan

Dat onze Smart ICT Scan gratis is, wil niet zeggen dat wij de kantjes ervan aflopen. Integendeel. Je mag een méér dan uitgebreide scan verwachten, die uit twee delen bestaat. Tijdens een eerste gesprek brengen we de wensen en behoeften binnen jouw organisatie in kaart. Welke bedrijfskritische processen moeten bijvoorbeeld te allen tijde doorgang vinden? Hoe is het geregeld met je verbindingen? Kun je altijd en overal bij je applicaties en data? En hoe zit het met de ICT-security binnen jouw organisatie? Het zijn slechts voorbeelden van vraagstukken die we tijdens de scan samen met jou uitdiepen.

No. 3: een complete technische inventarisatie

Na dit eerste gesprek, waarin de algehele behoefte duidelijk in kaart is gebracht, kijken we ook graag op technisch vlak mee. Dat is het tweede deel van de scan. Eén van onze ICT-specialisten doet nu een technische inventarisatie om te kijken hoe jouw huidige ICT-omgeving eruitziet. Hij kijkt onder meer naar netwerkapparatuur, netwerkinrichting, systemen, hardware componenten, softwareversies en licenties. Op basis van ons persoonlijke gesprek én deze technische inventarisatie maken wij een rapportage. Je ontvangt alle verbeterpunten die wij zien in één overzichtelijk document.

No. 4: eerlijk advies en een goed voorstel

De verbeterpunten kun je nu direct door ons laten uitvoeren. Op basis van de uitkomsten van de scan brengen wij namelijk graag een (let wel: geheel vrijblijvend) voorstel uit voor het implementeren van de verbeterpunten. Dit voorstel bespreken we graag persoonlijk met je. Kies je er uiteindelijk voor om geen van de verbeterpunten met ons aan te pakken? Geen probleem, want die keuze is aan jou. Mogen wij wel aan de slag? Gaaf! We gaan graag samen aan de slag met het realiseren van jouw ideale werkdag met behulp van de juiste ICT.

Vraag nu de gratis Smart ICT-scan aan

Samen ontdekken we hoe jouw ideale werkdag eruit ziet.

Je bent in goede handen

net als deze en nog veel meer organisaties

Heracles almelo
Müller Fresh Food logistics

Ik help je graag met het realiseren van jouw ideale werkdag.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.