scroll
Nieuws

Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams
3
min

Blijven jullie als organisatie deels ook thuiswerken? Dan is het ongetwijfeld ontzettend handig als jij met Microsoft Teams kunt uitbellen en gebeld kunt worden op je zakelijke vaste nummer. En we hebben goed nieuws, want dat kan! Als één van de eerste organisaties in Nederland faciliteert Contict een integratie tussen Teams en jouw zakelijke telefooncentrale. Dat betekent samenwerken én je zakelijke telefonie in één slimme tool.

Waarom bellen met Microsoft Teams?

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft Teams als dé tool voor online samenwerken met collega’s, klanten en/of relaties. Teams heeft namelijk alle ingrediënten om dit effectief te laten plaatsvinden. Denk aan chatten, bestanden delen, online vergaderen en het delen van je scherm. Fantastisch natuurlijk, maar er is een functionaliteit in Teams die nog niet vanzelfsprekend is: bellen. Door zakelijk bellen in Teams mogelijk te maken zorg jij voor één geïntegreerde en goed uitgeruste werkplek voor jou en je collega’s. Zowel op kantoor, thuis als onderweg. Door Teams als add-on te koppelen aan je huidige PBX-telefooncentrale, beschik je over extra functionaliteiten.

  • Medewerkers zijn via Teams bereikbaar op hun eigen vaste nummer. En wanneer zij uitbellen gebeurt dit met het nummer van de zaak.
  • Je beschikt over je zakelijke voicemail, net zoals in je huidige telefooncentrale. Inkomende gesprekken die niet door medewerkers worden aangenomen gaan over op de zakelijke voicemail.
  • Je ziet wie van je collega’s in gesprek is.

 

Altijd een professionele uitstraling

Wanneer Contict Microsoft Teams aan jouw zakelijke telefooncentrale koppelt, kunnen jij en je collega’s zakelijk bellen én gebeld worden via Teams. Je belt via Teams met je eigen vaste nummer van kantoor. Dus ook wanneer jij thuis aan het werkt bent en niet beschikt over je vaste bureautelefoon. Jouw collega’s, klanten en leveranciers zien bij het uitbellen geen mobiele nummers. Dat zorgt natuurlijk voor een veel professionelere uitstraling dan een 06-nummer, die jij en je collega’s (vaak) ook privé gebruiken. Het maakt voor jouw klanten, leveranciers en relaties niet uit waar jij en je collega’s fysiek zitten: bellen gebeurt efficiënt en professioneel.

Hoe werkt het bellen in Teams?

Om te bellen met Teams maken wij een koppeling tussen Microsoft Teams en jouw Hosted VoIP telefooncentrale. Hiervoor heb je een Microsoft Teams-licentie nodig. Maak jij al gebruik van Teams en ben je geïnteresseerd in het koppelen van je telefooncentrale? Laat het ons dan weten. Onze specialisten bekijken of je over de juiste licenties beschikt en wat jouw mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee over wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen. Vraag ons via onderstaande button direct om advies!

Lees ook onze blog: Dít zijn jouw 4 valkuilen bij de implementatie van Microsoft Teams.

Contict
Geschreven door
Contict

Wil jij ook gaan bellen met Microsoft Teams?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw mogelijkheden.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.