scroll
Nieuws

Geef jouw organisatie een boost met de digitaliseringsvoucher

Geef jouw organisatie een boost met de digitaliseringsvoucher
3
min

Binnen elke organisatie liggen er kansen op het gebied van digitalisering. Of het nu gaat om producten, diensten of processen. En dat is precies waar de provincie Overijssel op het moment subsidie voor verstrekt. In de vorm van een digitaliseringvoucher helpt de provincie lokale ondernemers tijdens de coronacrisis met hun digitale uitdagingen. Dus, wil jij je organisatie die langverwachte digitale boost geven? Dan is dit je kans!

Hoe werkt de digitaliseringsvoucher?

Met de digitaliseringsvoucher kan je onderneming tot maximaal 50% korting krijgen op het digitaliseren van producten, diensten en processen. Wel moet je voldoen aan enkele voorwaarden. De digitaliseringsvoucher is namelijk beschikbaar voor de volgende MKB-ondernemingen:

  • Micro- of kleine ondernemingen.
  • Een samenwerkingsverband van micro- of kleine ondernemingen.
  • Kleine of middelgrote onderneming in de culturele of maatschappelijke sector.
  • Een samenwerkingsverband van minimaal twee middelgrote ondernemingen in de culturele of maatschappelijke sector, eventueel in combinatie met micro- of kleine ondernemingen.

Voor jou als aanvrager geldt dat je een vestiging in Overijssel moet hebben en dat je ondersteuning zoekt bij een partner gevestigd in de provincie Overijssel. Ondersteuning die wij als ICT-partner graag bieden. Weet je nog niet precies waar jouw kansen liggen om te digitaliseren? Dan doen we graag een vrijblijvende inventarisatie om jouw kansen goed in kaart te brengen.

Waarvoor kan de digitaliseringsvoucher gebruikt worden?

Of het nu gaat om het plaats- en tijd onafhankelijk werken in de Cloud met Contict 365, beter inzicht krijgen in je processen door middel van Power BI of wanneer je slimmer wilt samenwerken met SharePoint & Microsoft Teams. Of wil je graag ondersteuning bij een andere uitdaging waar je tegenaan loopt? Er zijn genoeg kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie om die gewenste efficiëntieslag te behalen. Zullen we samen ontdekken welke?

Hoe ziet de financiering eruit?

Je wilt natuurlijk weten hoe de financiering van de digitaliseringsvoucher eruit ziet. Hierin zijn verschillende mogelijkheden:

  • Er wordt een bedrag van maximaal €2.500,- vrijgemaakt voor digitale dienstverlening die een bijdrage leveren aan het vergroten van omzet en/of marktbereik.
  • Voor de digitalisering van producten, diensten en processen kan jij aanspraak maken op een bedrag van maximaal €10.000,-.

Een belangrijke voorwaarde is dat het in deze gaat om co-financiering. Ofwel, de provincie financiert de helft van de totale investering. Er is een totaalbedrag van €250.000,- vrijgemaakt, dus wacht niet te lang met aanvragen! De voorwaarden voor de aanvraag van de digitaliseringsvoucher zijn via de link te bekijken. We denken graag met je mee.

Samen digitaliseren

Zullen we samen de mogelijkheden van digitalisering en de digitaliseringvoucher bekijken?
Contict
Geschreven door
Contict

Samen ontdekken waar jij kunt digitaliseren?

Grijp dan nu je kans en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.