Vraag nu de Microsoft Teams training aan

Training aanvragen
scroll

Microsoft Teams

Dé bewezen hub voor teamsamenwerking

Microsoft Teams

Microsoft Teams helpt jou en je collega’s efficiënter samenwerken dan ooit tevoren

‘Werken jullie al met Microsoft Teams?’ Het is een vraag die jou waarschijnlijk al vaak is gesteld. Ben je benieuwd naar deze tool, maar weet je niet precies hoe en waar te beginnen? Onze Microsoft Teams-consultants helpen je graag op weg en zorgen binnen jouw organisatie voor een succesvolle implementatie. Na de implementatie werken jij en je collega’s op een meer gebruiksvriendelijke en efficiëntere manier online samen. Samenwerken met externen? Ook dat is mogelijk, want in Teams voeg je ze eenvoudig toe. Je deelt documenten en kunt chatten, bellen en vergaderen.

Ben je veel onderweg? Geen probleem, want met de mobiele app kun je op elk moment online samenwerken met andere mensen uit jouw team. Waar je ook bent. Maar hoe zet je Microsoft Teams zo goed mogelijk in? Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Onze Microsoft Teams-consultants helpen je om deze tool binnen jouw organisatie tot een succes te maken.

Vraag nu de Microsoft Teams training aan
Ontdek hoe Teams zorgt voor een betere communicatie en samenwerking binnen jouw organisatie.
Training aanvragen

De voordelen van Microsoft Teams

  • Het reduceert het aantal meetings. Met Teams breng je het aantal meetings omlaag, met als bijkomend voordeel dat de reiskosten en de kosten voor samenwerken dalen.
  • Bellen met Microsoft Teams. Wij kunnen Teams koppelen aan je telefooncentrale. Waardoor medewerkers met hun vaste, rechtstreekse nummer kunnen bellen en gebeld worden. Jouw organisatie en medewerkers zijn overal en altijd optimaal bereikbaar voor klanten en leveranciers met het zakelijke nummer. Ga ook bellen met Teams.
  • Hogere medewerkerstevredenheid. Uit onderzoek van Forrester Consulting naar de totale economische impact van Microsoft Teams blijkt dat Teams de medewerkerstevredenheid verhoogt. Wat resulteert in minder verloop en onboardingkosten voor jouw organisatie.
  • Naadloze integratie. Omdat Teams een onderdeel is van Microsoft, integreert het naadloos met alle andere Office-apps. SharePoint, Word, Excel, PowerPoint: je kunt het allemaal gebruiken. Jij en je collega’s kunnen zelfs tegelijkertijd aan bestanden werken en elkaars wijzigingen bekijken.
  • Veilig werken. Een heel belangrijk voordeel van Microsoft Teams is dat alle documenten en gegevens veilig worden verwerkt binnen een project/team. Je kunt rechten toekennen aan teamleden, privékanalen aanmaken en de veiligheid van documenten en bestanden goed waarborgen.
  • Alle informatie die je nodig hebt om efficiënt te kunnen samenwerken met jouw team staat op één plek. Met als resultaat? Een veel snellere overeenstemming en besluitvorming tussen je collega’s.

Ontdek teams…

Microsoft Teams succesvol implementeren

Wij hebben al diverse organisaties, klein en groot, op weg geholpen met de implementatie van Microsoft Teams. De grote vraag: hoe zorg jij voor een succesvolle implementatie? Door Contict in te schakelen. Wij ondersteunen jouw organisatie in enkele belangrijke aspecten. Onze eerste stap is het creëren van draagvlak binnen de diverse lagen van je organisatie. Mensen moeten de nieuwe technologie willen omarmen.

Wij laten zien hoe je onderling efficiënt kunt communiceren, waar informatie wordt opgeslagen en welke uitdagingen en doelstellingen er leven. Aan de hand van praktische bedrijfsscenario’s laten we zien hoe Microsoft Teams werkt en geven we jou en je collega’s een succesplan met activiteiten. Zo zorgen we voor een succesvolle adoptie van Teams binnen je organisatie en maken we samen jouw werkdag een stukje slimmer.

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Een Microsoft Teams training: vraag ‘m vandaag nog aan

Wil je meer weten of wil je voor jouw organisatie een training plannen? Laat het ons weten via onderstaande button en we nemen contact met je op.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.