Vraag nu de Microsoft Teams training aan

Training aanvragen

Bekijk wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan doen

Meer informatie
scroll

Microsoft Teams

Dé bewezen hub voor teamsamenwerking

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams werken jij en je collega’s efficiënter samen dan ooit tevoren

‘Werken jullie al met Microsoft Teams?’ Het is een vraag die jou waarschijnlijk al vaak is gesteld. Met Teams kunnen jij en je collega’s gemakkelijk online samenwerken op een gebruiksvriendelijke manier. Zelfs samenwerken met mensen buiten je organisatie is mogelijk, want je kunt ze eenvoudig toevoegen aan Teams. Je kunt documenten delen, chatten, bellen en vergaderen, allemaal op één plek. Onze Microsoft Teams-consultants staan klaar om je te helpen bij het opzetten en implementeren van Teams in jouw organisatie.

Een krachtige tool voor efficiënt teamwork

Wil je gemakkelijker en efficiënter samenwerken met je collega’s, waar je ook bent? Dan is Microsoft Teams de oplossing voor jou! Met de mobiele app kun je altijd en overal online samenwerken met je teamleden. Of je nu onderweg bent of op kantoor, Teams zorgt ervoor dat je verbonden blijft. Lees hier meer over bellen met teams.

Onze Microsoft Teams-consultants staan klaar om je te helpen bij het succesvol implementeren van deze krachtige tool in jouw organisatie. En na onze praktische Microsoft Teams training kun je snel aan de slag en profiteren van de voordelen van efficiënt samenwerken met Microsoft Teams. Waar wacht je nog op?

Vraag nu de Microsoft Teams training aan
Ontdek hoe Teams zorgt voor een betere communicatie en samenwerking binnen jouw organisatie.
Training aanvragen

De voordelen van Microsoft Teams

  • Minder meetings. Met Teams breng je het aantal meetings omlaag, met als bijkomend voordeel dat de reiskosten en de kosten voor samenwerken dalen
  • Bellen met Microsoft Teams. Koppel Teams aan je telefooncentrale en medewerkers kunnen met hun vaste, rechtstreekse nummer bellen en gebeld worden. Maak jouw organisatie en medewerkers overal en altijd optimaal bereikbaar voor klanten en leveranciers met het zakelijke nummer. Ga ook bellen met Teams.
  • Hogere medewerkerstevredenheid. Uit onderzoek van Forrester Consulting naar de totale economische impact van Microsoft Teams blijkt dat Teams de medewerkerstevredenheid verhoogt. Dat resulteert in minder verloop en onboardingkosten voor jouw organisatie.
  • Naadloze integratie. Omdat Teams een onderdeel is van Microsoft, integreert het naadloos met alle andere Office-apps. SharePoint, Word, Excel, PowerPoint: je kunt het allemaal gebruiken. Jij en je collega’s kunnen zelfs tegelijkertijd aan bestanden werken en elkaars wijzigingen bekijken.
  • Veilig werken. Een heel belangrijk voordeel van Microsoft Teams is dat alle documenten en gegevens veilig worden verwerkt binnen een project/team. Je kunt rechten toekennen aan teamleden, privékanalen aanmaken en de veiligheid van documenten en bestanden goed waarborgen.
  • Alle informatie voor efficiënte samenwerking op één plek. Doordat alle benodigde informatie op één plek staat, werkt jouw team veel gerichter samen. Het resultaat? Een veel snellere overeenstemming en besluitvorming tussen je collega’s.

Microsoft Teams succesvol implementeren

Als moderne organisatie sta je waarschijnlijk voor de uitdaging om de communicatie en samenwerking tussen teams te verbeteren, vooral in een tijd waarin flexibel werken en remote samenwerking steeds belangrijker worden. Dan is Microsoft Teams een uitkomst. Maar dan rijst de vraag: hoe zorg je ervoor dat de implementatie succesvol verloopt? Daar komt Contict in beeld. Wij hebben al diverse organisaties, klein en groot, op weg geholpen met de implementatie van Microsoft Teams.

Wij bieden ondersteuning aan jouw organisatie op verschillende cruciale vlakken. Onze eerste stap is het creëren van draagvlak binnen alle niveaus van de organisatie. Het is belangrijk dat mensen enthousiast worden over de nieuwe technologie. Wij laten zien hoe je onderling efficiënt kunt communiceren, waar informatie wordt opgeslagen en welke uitdagingen en doelstellingen er spelen. Aan de hand van praktische bedrijfsscenario’s laten we zien hoe Microsoft Teams werkt en geven we jou en je collega’s een succesplan met activiteiten. Op die manier zorgen we ervoor dat Microsoft Teams succesvol wordt geïntegreerd binnen jouw organisatie en maken we samen jouw werkdag een stukje slimmer.

 

Bekijk wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan doen
Beter samenwerken en makkelijker communiceren via Teams.
Meer informatie

Ontdek teams

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Een Microsoft Teams training: vraag ‘m vandaag nog aan

Wil je meer weten of wil je voor jouw organisatie een training plannen? Laat het ons weten via onderstaande button en we nemen contact met je op.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.