scroll

Power BI

Power BI

Data-gedreven ondernemen zorgt voor efficiëntie, beter ingerichte processen én kostenbesparing.

Is er in jouw organisatie een wildgroei aan informatie? Informatie die leeft in een steeds groter wordende chaos van niet-verbonden systemen, databases, applicaties en spreadsheets? Wij helpen je om al deze opgesloten data samen te brengen en te interpreteren. Zodat jij kunt inspelen op marktontwikkelingen, je werkprocessen kunt verbeteren en je voorspellingen kunt doen. Welke tool we daarvoor inzetten? Power BI.


Power BI is een oplossing voor bedrijfsanalyse waarmee je gegevens kunt visualiseren, inzichten kunt delen en verbindingen kunt maken met honderden gegevensbronnen. Breng je data tot leven door middel van interactieve dashboards en rapporten. Samen implementeren we Power BI op zo’n manier dat je tot nieuwe inzichten komt en jouw organisatie ten opzichte van de concurrentie het verschil gaat maken.


Heldere dashboards

Direct een snapshot van je belangrijkste stuurinformatie. Power BI haalt realtime informatie op en toont al jouw KPI’s op één plaats. En dat op elk moment van de dag.

Integratie met Microsoft producten

Zo kunnen wij je door middel van Power Automate geautomatiseerd waarschuwingen mailen op het moment dat een KPI boven of onder een bepaalde waarde komt. Belangrijke informatie kun je dus direct met collega’s delen, zodat zij beter beslissingen kunnen nemen.

Power BI is relatief goedkooP

Ten opzichte van de licenties op Qlik en andere business intelligence programma's. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al het werk uit handen. Je IT-afdeling zal je dankbaar zijn.

Power BI is te gebruiken op elk device.

Op een laptop, smartphone of tablet, het maakt niet uit. Waar je ook bent. Power BI bied zelfs de mogelijkheid om het ontwerp van een dashboard specifiek voor een smartphone te maken, zodat je ook op een klein scherm de data goed kan aflezen.

Klanten waarvoor wij werken

Carmel College Salland
FC Twente en Contict
Twepa

Welk Power BI pakket kies jij?

Hieronder staat een overzicht van onze verschillende pakketten. Voor een weloverwogen keuze kan je altijd contact opnemen met onze Microsoft Consultants via het formulier onderaan.

Pro

€8,40

Per maand

Contict

€30,- 

Per maand

Premium

Op aanvraag

Heb jij interesse in Power BI?

Bij vragen of interesse kan je ons altijd bellen of mailen. We laten je graag zien hoe we jouw bedrijfsinformatie inzichtelijk maken zodat jij er écht conclusies uit kunt trekken. En je hebt er geen eigen ICT-afdeling voor nodig. Hiernaast hebben wij een interactief demo dashboard voor je klaargezet. Probeer deze vooral eens uit om te zien hoe het werkt. 

Een gratis demo:
vraag 'm vandaag nog aan

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis demo aan (waarbij we jouw eigen data gebruiken!) en ontdek wat Power BI voor jouw organisatie kan betekenen.

Power BI demo aanvragen

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.