Vraag nu een SharePoint demo aan

Demo aanvragen
scroll

SharePoint

Hét platform voor informatie-uitwisseling

SharePoint

Deel en beheer informatie door je organisatie

SharePoint. De naam zegt het al: met deze tool kun je informatie delen. Dat kan op een intranet zijn, voor eigen medewerkers, of op een extranet, voor externe relaties. SharePoint is bedoeld als raamwerk voor informatie-uitwisseling en documentmanagement. Maar hoe maak je gebruik van SharePoint, hoe is het bedoeld en hoe implementeer je SharePoint binnen jouw organisatie? Op deze vraag hebben wij maar één antwoord: dit verschilt voor elke organisatie. Onze consultant kijkt graag, samen met jou, naar de specifieke manier van werken binnen jouw organisatie. Zo sluit SharePoint na de implementatie helemaal aan op jullie wensen en behoeften, en daardoor is succes gegarandeerd.

Vraag nu een SharePoint demo aan
Ontdek hoe je met SharePoint snel informatie vind en moeiteloos kunt samenwerken binnen de hele organisatie.
Demo aanvragen

De voordelen van SharePoint

  • Gebruiksvriendelijkheid. SharePoint biedt een herkenbare en gebruiksvriendelijke omgeving voor alle gebruikers. En het mooie is: de tool is volledig geïntegreerd met alle Office-applicaties, zoals Word, Outlook en Excel.
  • Online samenwerken. Met SharePoint breng je alles samen om webbased (online) samen te werken. Dit wil zeggen dat jij en je collega’s via een internetverbinding en webbrowser toegang hebben tot vrijwel alles wat jullie nodig hebben om jullie werk te kunnen uitvoeren.
  • SharePoint is te gebruiken als applicatieplatform, waar je diverse businessapplicaties kunt onderbrengen. Alle applicaties die voor jouw als organisatie relevant zijn.
  • Toegangsrechten op mappen instellen. Door een duidelijke mappenstructuur kunnen jij en je collega’s documenten en bestanden benaderen die voor jullie belangrijk zijn. En dan niet alleen de documenten die in Microsoft Office zijn gemaakt – het gaat om alle mogelijke digitale bestanden. Je kunt hier een rechtenstructuur op toepassen, om zo controle te houden op wie toegang heeft en wie niet.

Ontdek SharePoint…

Een succesvolle implementatie van Sharepoint

Jouw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, efficiënter werken, winst consolideren of verhogen. Met één van deze uitdagingen heeft jouw organisatie ongetwijfeld te maken. Sharepoint gaat je helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. Omdat efficiënter werken betekent dat je meer focus kan houden op je core business, wat inhoudt dat jij je kan concentreren op groei en het bestaansrecht van je organisatie.

Op basis van jouw specifieke wensen besteedt jouw Contict-consultant aandacht aan de scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn. Hij of zij kijkt mee op strategisch niveau én gebruikersniveau en zorg ervoor dat Sharepoint binnen jouw organisatie succesvol wordt geïmplementeerd. En omdat een nieuwe manier van werken draagvlak nodig heeft, zet de consultant trainingen, kennissessies en ons succesplan met activiteiten in om jouw ideale werkdag te realiseren.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

SharePoint demo: vraag ‘m vandaag nog aan

Wil je meer weten of wil je een demo plannen? Laat het ons weten via onderstaande button, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.