Nieuws

November is Contict Microsoft maand!

November is Contict Microsoft maand!
2
min

Tijdens de Contict Microsoft maand geven wij een viertal inspirerende sessies waar jullie je gratis voor kunnen inschrijven! Zie hieronder een overzicht van alle evenementen.

Microsoft Teams

Tijdens deze Smart Bite sessies zullen wij ingaan op de mogelijkheden van Microsoft Teams en hoe dit platform je organisatie gaat helpen om nóg eenvoudiger en efficiënter samen te werken. Bekijk nu de inhoud en het programma via onderstaande links en schrijf je snel in voor een van de volgende data:

14 november – Effectief samenwerken met Microsoft Teams!

26 november – Effectief samenwerken met Microsoft Teams!

Microsoft 365

Tijdens deze Smart Seminars zullen wij ingaan op de productiviteitstoepassingen van Microsoft 365 en hoe deze cloudservices de manier waarop jouw organisatie werkt kan transformeren. Bekijk nu de inhoud en het programma van deze even interessante sessies en schrijf je in voor een van de volgende data:

19 november – Verhoog je productiviteit met Microsoft 365!

28 november – Verhoog je productiviteit met Microsoft 365!

Als Microsoft Cloud Partner zijn wij doorlopend bezig om de nieuwste software te integreren binnen onze clouddiensten. Om zo de meest effectieve mix te creëren binnen de digitale werkplek van onze klanten. Zo kan jij meer tijd besteden aan waardevolle taken! Deze Smart Bite Sessies zijn voor iedereen toegankelijk. Voor zowel de zakelijk beslisser, beheerder, IT-professional en/of eindgebruiker. Registreer je nu en we ontvangen je graag in Het Slimme Werken Center bij Contict!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager