scroll
Nieuws

Wat is Teams en hoe maak je een team aan?

Wat is Teams en hoe maak je een team aan?
1
min

In de volgende SmartTube video lichten we Microsoft Teams toe en leggen we uit hoe jij een eerste Team kunt aanmaken en waar je aan moet denken. Daarnaast geven we enkele handige tips & tricks. Ben je benieuwd naar meer video’s met informatie over Teams? Like of abonneer je op onze kanalen. Bekijk hier de video:

Microsoft Teams is een fantastisch online platform binnen Office 365 dat het mogelijk maakt om effectief samen te werken met je collega’s, klanten en relaties. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerkingstool die jou onder meer toegang geeft tot de volgende functionaliteiten:

  • Chatten
  • Bellen
  • Bestanden delen
  • Online vergaderen
  • Scherm delen

Microsoft Teams is de laatste tijd behoorlijk in opkomst en dat is niet voor niets. Teams geeft jou namelijk alle tools om de kwaliteit van samenwerking met collega’s een flinke boost te geven. Je kunt het ook nog eens op mobiele apparaten installeren. Waar je ook bent, je blijft eenvoudig in contact.

Contict
Geschreven door
Contict

Een Microsoft Teams training: vraag ‘m vandaag nog aan

Wil je meer weten of wil je voor jouw organisatie een training plannen? Laat het ons weten via onderstaande button en we nemen contact met je op.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager