scroll
Nieuws

Citrix Summit 2019

Citrix Summit 2019
3
min

Citrix Summit is dé essentiële conferentie voor partners die op de hoogte willen blijven van de laatste technologische ontwikkelingen rond de diensten en producten van Citrix. Dit jaar waren rond de 5000 partners aanwezig in Orlando en ook het Contict team was van de partij! Bij deze geven wij je een kort overzicht van wat ons hier is opgevallen.

Citrix Summit ’19 – Dag 1 highlights

Een van de belangrijke punten is dat Citrix zich gaat focussen op volledige Cloud oplossingen met Citrix Cloud. Voorop in deze evolutie introduceren zij de Citrix Workspace. Met deze digitale transformatie proberen zij een hogere productiviteit te realiseren met een volledig geïntegreerde oplossing voor digitale werkplekken. Deze tool is in staat om alle apps en data bij elkaar te brengen en is volledig afgestemd op de context waarin de gebruiker verkeert. Dit onder de voorwaarden die de IT-afdeling daarvoor heeft vastgelegd. Het gebruiksgemak is hierin een erg belangrijk aspect geworden. Waar men ook werkt en met welk device, het maakt niet meer uit! In deze Workspace kunnen alle applicaties, zowel intern als extern, gekoppeld worden. Gebruikers dienen slechts eenmalig in te loggen en beschikken over alles wat ze nodig hebben. Kortom: gebruiksgemak!

Citrix Summit ’19 – Dag 2 highlights

Als er wordt teruggekeken naar afgelopen jaar dan laten de cijfers van Citrix een stijgende lijn zien wat betreft Cloudgebruik en voor 2019 wordt verwacht dat dit zich alleen maar meer zal ontwikkelen. In de eerste presentatie komt de samenwerking tussen Citrix en Microsoft sterk naar voren. Deze partijen spraken over parallellen in de wijze waarop zij de markt benaderen en uitdagingen van klanten het hoofd bieden met hun diensten. Naast de vaste keynotes was 23-voudig gouden medaillewinnaar Michael Phelps als inspirerende gastspreker aanwezig. Hij vertelde over winnen, teamwork en de weg naar succes. Hier werd een brug geslagen naar de visie van Citrix en wat we voor 2019 mogen verwachten. Er wordt aankomend jaar sterk ingezet op zaken als:

 

  • De werkplek in de cloud
  • Het aansluiten van losse bedrijfslocaties op het interne netwerk
  • Het optimaliseren van Cloud applicaties en hun snelheid
  • Beveiliging
  • Gebruiksgemak

Wij zullen je dit jaar via de kanalen van Contict op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen. Kortom, wij hebben veel inspiratie opgedaan. Er staat ons maar ook onze klanten veel mooie dingen te wachten om nóg slimmer te werken! We will keep you posted!

Contict
Geschreven door
Contict

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.