scroll

Cloud Office Enterprise

Veilig werken in de cloud omgeving

Cloud Office Enterprise

De werkplek in de Cloud die volledig is afgestemd op jouw organisatie.

Cloud Office Enterprise maakt gebruik van zogenoemde virtuele servers, die volledig in eigen beheer zijn van Contict. Deze bieden wij aan vanuit twee datacenters in Twente. Als je kiest voor cloud Office Enterprise, zorgen wij ervoor dat de virtuele servers die je nodig hebt helemaal op maat voor jouw organisatie worden ingericht. Met uiterste nauwkeurigheid verplaatsen we alle programma’s, data en gebruikersgegevens van het bestaande netwerk naar de nieuwe Cloud Enterprise omgeving. Zo kan jij direct aan de slag! Via elke internetverbinding en vanaf elke plek heb je veilige toegang tot de complete virtuele ICT-omgeving in de cloud.

Met onze cloud oplossing, Cloud Office Enterprise, hoef je zelf niet meer te investeren in servers, software en systeembeheer. Met de Contict cloud beschik je altijd en overal over de beste ICT. Het volledige systeem en de applicaties van jouw organisatie blijven automatisch up-to-date. Je hebt de volledige vrijheid om op elk moment te werken in de cloud. Dit met jouw eigen programma’s en bestanden, waar je ook bent en via elk gewenst device. Mobiele medewerkers of thuiswerkers kunnen met behulp van een token altijd en overal veilig inloggen in hun eigen cloud werkplek.

De voordelen op een rij

  • Jouw medewerkers kunnen altijd en overal werken in de cloud. Zij beschikken over alle gewenste applicaties en data. Op kantoor, thuis of onderweg, waar ook ter wereld.
  • Met Cloud Enterprise weet je zeker dat je gebruik maakt van de meest actuele techniek. Maar ook dat jouw bedrijfsgegevens optimaal beschermd zijn, dankzij de krachtigste firewalls, virusscanners en anti-spamsoftware die altijd up-to-date zijn.

 

  • Je hoeft niet langer te investeren in servers, software en kennis. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: een vast maandbedrag per cloud werkplek.
  • ICT omgeving beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie. Wil je het aantal cloud werkplekken uitbreiden of inkrimpen? Dat kunnen wij dit eenvoudig en snel voor je realiseren.
  • Cloud Office bieden wij aan als volledig beheerde dienst, dus inclusief monitoring, een dagelijkse kopie op basis van snapshot technologie en bemande servicedesk.

Het inrichten van een cloud werkplek is maatwerk.

We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een cloud werkplek voor jou moet voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld Awingu toepassen wanneer je medewerkers altijd en overal bij hun bedrijfsomgeving willen. Uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van slimme software waarmee je zo snel en efficiënt mogelijk kunt werken. Waaronder Microsoft Office, e-mail archivering, e-mail handtekeningen én natuurlijk jouw bedrijfsspecifieke software.

Weten wat werken in de cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.