Nieuws

T-Mobile & Contict

T-Mobile & Contict
1
min

Onze klanten helpen het maximale uit hun onderneming te halen op het beste netwerk van Nederland, dat is ons doel. Dat waar ze ook zijn, ze gewoon kunnen werken alsof ze op kantoor zitten. Om het hoogst haalbare serviceniveau te kunnen bieden aan onze klanten volgen wij de telecomaanbieders op de voet. Met het best geteste netwerk van T-Mobile en hun dienstverlening op het gebied van mobiele telefonie hebben wij een business partner die hierin kan voorzien.

Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat onze klanten overal in Nederland kunnen ondernemen op de manier zoals zij dat willen. We kijken uit naar een verdere intensivering van onze samenwerking! Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van zakelijke mobiele telefonie? Kom eens langs voor een kop koffie! Wij horen graag waar jouw wensen liggen en kijken samen welke oplossing het beste aansluit bij jouw organisatie.

zakelijke mobiele telefonie

Matthijs Vos
Geschreven door
Matthijs Vos

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Matthijs Vos

Matthijs Vos

Accountmanager