Nieuws

Stichting Vredewold, Stichting Huisvesting Vredewold en Het Hooge Heem kiezen voor Het Slimme Werken

Stichting Vredewold, Stichting Huisvesting Vredewold en Het Hooge Heem kiezen voor Het Slimme Werken
scroll
1
min

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een drietal mooie organisaties hebben mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Op zoek naar een uniforme maar ook vooral veilige werkomgeving voor al hun medewerkers kwamen wij in gesprek met Stichting Vredewold, Stichting Huisvesting Vredewold en Het Hooge Heem. Met hun dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg hebben zij oog voor de mens en staat de cliënt altijd centraal.

Door goed te luisteren naar hun wensen en behoeften zochten wij naar oplossingen die passen bij hun manier van werken. Wij zijn daarom erg blij om te mogen aankondigen dat voor de aankomende 5 jaar Stichting Vredewold, Stichting Huisvesting Vredewold en Het Hooge Heem met meer dan 250 geautomatiseerde werkplekken kiezen voor onze ICT Cloud oplossing. Hiermee adopteren zij Het Slimme Werken binnen hun mooie organisaties en zijn zij helemaal klaar voor de toekomst!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager