scroll
Nieuws

Nederlandse mobiele netwerken beste en snelste ter wereld

Nederlandse mobiele netwerken beste en snelste ter wereld
2
min

Uit de jaarlijkse netwerktest is gebleken dat wij in Nederland de beste mobiele netwerken tot onze beschikking hebben. Nergens anders ter wereld is de mobiele dekking zo goed en snel als in de lage landen. T-Mobile kwam als winnaar uit de bus met de hoogste score ooit behaald!

Inspecteurs van het Duitse P3 en Connect magazine zijn in februari en maart kriskras door Nederland gereisd om te kijken naar de kwaliteit van de mobiele netwerken. Overal werd getelefoneerd, werden webpagina’s geopend, YouTube video’s afgespeeld en bestanden gëup- en download. T-Mobile, KPN en Vodafone haalden allen uitmuntende scores. Van de 1000 toe te kennen punten behaalde T-Mobile er maar liefst 977. Hiermee wint T-Mobile voor de vierde keer op rij de nationale netwerktest. Dit gebeurde ook nog met de hoogste score ooit toegekend door P3. Als T-Mobile direct partner feliciteren wij hun met dit mooie resultaat! Naast T-Mobile scoorden KPN en Vodafone met respectievelijk 961 en 959 punten ook erg sterk.

De reden dat wij in Nederland zo hoog scoren op mobiele dekking is niet zo vreemd. Door het grotendeels vlakke landschap, weinig dunbevolkte gebieden en sterke verstedelijking is ons land ideaal gelegen voor providers. Bovendien zijn de 4G netwerken in Nederland naar verhouding erg nieuw. Providers hebben hier de laatste jaren immers miljarden in geïnvesteerd. Vooral T-Mobile bouwde haar netwerk volledig opnieuw op en plukt daar nu de vruchten van.

Omdat wij als Contict onafhankelijk partner zijn op het gebied van mobiele telefonie hebben wij toegang tot de beste netwerken van Nederland. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zakelijk mobiel? Neem dan eens contact met ons op!

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.