scroll

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie op maat voor jouw organisatie.

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie zoals jij dat wilt!

We weten allemaal dat geen bedrijf hetzelfde is als het gaat om het gebruik van mobiele telefonie en data. Dus waarom kiezen voor een algemeen plan voor mobiele telefonie? Contict biedt je keuzes. Wil je onbeperkte belminuten voor die eindeloze vergaderingen? Check. Heb je teamleden die de wereld rondreizen? Geen probleem, internationale roaming is beschikbaar. En die gigabytes aan data voor je mobiele kantoor? Ook dat regelen we. Wij horen graag waar jouw wensen liggen en dan kijken we samen welke oplossing het beste aansluit bij jouw organisatie.

Maar dat is niet alles. Ook op het gebied van mobile device management, mobiele toestellen en accessoires ondersteunen wij je. En wat dacht je van één aanspreekpunt voor je complete mobiele telefonie omgeving? Wel zo overzichtelijk en persoonlijk! Neem snel contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Jouw onafhankelijke aanbieder

Contict is trots op zijn positie als onafhankelijk partner van drie vooraanstaande telecombedrijven: KPN, Odido en Vodafone. Dit betekent dat we flexibel kunnen inspelen op jouw wensen en op maat gemaakte oplossingen aanbieden die perfect past bij jouw zakelijke doelstellingen.

  • KPN: Een zakelijke oplossing voor onbeperkt bellen en SMS’en. Het voordeel hiervan is dat je een groepsbundel krijgt waarbinnen je de data onderling verdeelt.
  • Odido: Kies voor een oplossing die helemaal afgestemd is op jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat je de voordelen van zakelijk bellen en internet optimaal benut.

 

 

  • Vodafone: Een abonnement waarmee collega’s gratis onderling bellen. Tegen een vast laag tarief bel je vast én mobiel binnen Nederland, inclusief een scherp nationaal datatarief.

Kortom, met Contict als onafhankelijke zakelijke telecompartner, ben je verzekerd van de beste service en de meest geschikte oplossingen die de markt te bieden heeft.

Beheer en beveilig je mobiele devices!

Met Mobile Device Management van Contict hebben jouw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken. Daarbij maakt het niet uit of ze een privé-toestel of een toestel van de zaak krijgen; ze zullen altijd voldoen aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken. Daarnaast zorg je er met Mobile Device Management eenvoudig voor dat alle informatie op de verschillende devices binnen de veilige muren van jouw organisatie blijft.

Met Mobile Device Management van Contict beheer én beveilig je eenvoudig alle devices binnen de organisatie. Zo bescherm je alle gevoelige bedrijfsinformatie, zonder dat medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in te zien, te bewerken en te delen. Wil je meer weten? Vraag het ons. We beantwoorden met plezier al je vragen.

 

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de manier waarop medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Maak een afspraak of stel je vraag in de chat via de knop hiernaast.

Gabriel Dere

Gabriel Dere

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.