scroll

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie op maat voor jouw organisatie.

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie zoals jij dat wilt!

Ga je voor onbeperkt bellen en internetten of wil je liever een bundel op maat? Elke organisatie is anders en maakt op een andere manier gebruik van mobiele telefonie en data. Wij horen graag waar jouw wensen liggen en dan kijken we samen welke oplossing het beste aansluit bij jouw organisatie.

Maar dat is niet alles. Ook op het gebied van mobile device management, mobiele toestellen en accessoires ondersteunen wij je waar mogelijk. Zo heb je genoeg aan één aanspreekpunt voor je complete mobiele telefonie omgeving. Wel zo overzichtelijk en persoonlijk!

Jouw onafhankelijke aanbieder

Contict is onafhankelijk partner van KPN, T-Mobile en Vodafone. Hierdoor kunnen wij altijd de best passende oplossing bieden.

  • KPN: Een zakelijke oplossing voor onbeperkt bellen en SMS’en. Het voordeel hiervan is dat je een groepsbundel krijgt waar de data onderling verdeeld wordt.
  • T-Mobile: Kies voor een oplossing die helemaal afgestemd is op jouw organisatie. Dat zorgt ervoor dat je de voordelen van zakelijk bellen en internet optimaal kunt benutten.

 

 

  • Vodafone: Een abonnement waarmee collega’s gratis onderling bellen. Tegen een vast laag tarief bel je vast én mobiel binnen Nederland, inclusief een scherp nationaal datatarief.

Beheer en beveilig je mobiele devices!

Met Mobile Device Management hebben jouw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken. En al krijgen ze een privé-toestel of een toestel van de zaak, ze zullen altijd voldoen aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken. Daarnaast zorg je eenvoudig dat alle informatie op de devices binnen de veilige muren van jouw organisatie blijft.

Met Mobile Device Management van Contict beheer én beveilig je eenvoudig alle devices binnen de organisatie. Zo bescherm je alle gevoelige bedrijfsinformatie, zonder dat medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in te zien, te bewerken en te delen.

 

 

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.