scroll
Nieuws

Tip van Contict: Overzicht op je taken met Microsoft To Do

Tip van Contict: Overzicht op je taken met Microsoft To Do

Heb jij een Office of Microsoft 365 licentie, dan ben je in het bezit van een groot aantal applicaties waarvan je misschien geen weet hebt. Je bent daarin niet alleen want eerlijkheidshalve zijn velen niet bekend met alles wat Microsoft te bieden heeft. Punt is wel dat juist deze applicaties en programma’s vaak van grote meerwaarde kunnen zijn tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Eén van de applicaties die we in deze blog uitlichten is Microsoft ‘To-do’.

Wat is Microsoft To Do?

Microsoft To Do is eigenlijk jouw slimme dagelijkse planner. Microsoft To Do helpt jouw dag en taken te organiseren. Misschien ben je wel bekend met de functie ‘taken’ binnen Outlook. Microsoft To Do kan je zien als de slimme en meer uitgebreide vervanger van deze functie. Je kan eenvoudig en snel vanaf desktop, mobiel of tablet nieuwe taken en acties toevoegen, bijwerken of afvinken. Hoe het werkt? Check hieronder een kleine impressie van hoe het eruit ziet. De applicatie wijst zich vanzelf.

Waarom Microsoft To Do?

De beste ideeën komen meestal niet op het moment dat je achter je bureau op kantoor zit, maar buiten je werktijd. Tijdens het werken in de tuin, het sporten of wanneer je s ’avonds op de bank zit. Met Microsoft To Do voeg je deze snel en eenvoudig via de app toe aan je actielijst. Deze is te koppelen aan je takenlijst in Outlook. Maak jij al gebruik van Contict 365? Dan is deze actielijst ook als tegel te koppelen aan je persoonlijke dashboard. Zodoende heb jij altijd je acties, ideeën en andere zaken in het vizier. Ook wanneer jij de volgende ochtend weer op kantoor bent. Kortom, jouw persoonlijke actielijst inzichtelijk en altijd in je broekzak.

De applicatie downloaden

Ontdek nu wat Microsoft To Do voor jouw werkdag kan betekenen. De applicatie is online te gebruiken via de web-app of je kan deze downloaden in de Apple app store of de Google Play store.

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Contict

Contict

Het Slimme Werken

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.