scroll
Klantcase

Gebr. Van Kleef B.V. kiest voor Contict 365 werkomgeving

Gebr. Van Kleef B.V. kiest voor Contict 365 werkomgeving
4
min

Gebr. Van Kleef B.V. is een echt familiebedrijf. Tot vijf jaar geleden waren zij actief in de tankstations en nu verhuren zij deze. Wij spraken één van de broers, die jaren in de logistiek heeft gewerkt, over de transitie naar een nieuwe werkplek, het proces van implementatie en hoe dit is ervaren.

Vijf jaar geleden besloten de broers de tankstations te gaan verhuren. Na een tussen periode wilden ze toch nieuw beginnen in een online omgeving. Waar zij voorheen een kantoor hadden en personeel, is dit nu afgeschaald. Het opnieuw starten in een online omgeving, waar de drie broers konden samenwerken, werd al enkele jaren geroepen. Om het wel georganiseerd te houden, was het voorstel om te starten met dropbox. Toen dropbox afviel door gebrek aan functionaliteit, bleven Google en Office 365 voor hen over. Office 365 werd door de broers al privé gebruikt. Om dit ook zakelijk te kunnen doen, zou het mogelijk een stukje makkelijker maken.

Contict is blij dat de keuze voor een nieuwe online werkomgeving in de cloud is gevallen op de Contict 365-werkomgeving. Eén keer inloggen en je hebt overal beschikking tot alle relevante web- en lokale business applicaties. Om deze goed te implementeren is gekozen voor een ICT-consultancytraject.

De transitie naar een nieuwe werkplek

Voorafgaand aan het traject zijn er doelen gesteld: Men wou eenvoudig samenwerken, makkelijk bestanden kunnen delen, in de cloud kunnen werken en plaats onafhankelijk kunnen zijn.

Dhr. Van Kleef geeft aan “We konden met een clean sheet starten, maar hadden wel wat eisen, waaronder de back-up en security die moest geregeld zijn”.

Door de implementatie van Contict’s workspace 365, is de werkomgeving van de Gebr. Van Kleef nu zo ingericht dat deze naadloos aansluit op de wensen en behoeften. Alle broers beschikken over een eigen gebruiksvriendelijke digitale werkplek op basis van Microsoft 365, met daarin het beste van Office 365, Windows 11 en de Microsoft beheer- en beveiligingsoplossingen. Dit betekent veilige toegang tot alle relevante applicaties en bestanden binnen hun organisatie. Kortom, één compact startpunt om de dag te beginnen, met daarin alles wat zij nodig hebben om productief (samen) te werken én vanaf iedere locatie.

Een soepele implementatie

Dhr. Van Kleef geeft aan: “Doordat niet eerst allerlei processen in kaart gebracht moesten worden en geen applicaties toegevoegd moesten worden, verliep de implementatie voorspoedig”.

Onze consultant Maike heeft de Gebr. Van Kleef meegenomen in de verandering. Dhr. Van Kleef deelt zijn ervaringen: “De samenwerking met Maike was prettig. Maike heeft natuurlijk veel beter inzicht in hoe je probleemloos kunt werken in de workspace 365-omgeving en gaf ons daar ook goeie adviezen in. Deze adviezen hebben we opgevolgd en nu moeten we mijlen maken en er zelf mee werken. Daar zijn we nog volop mee bezig. Lopen we tegen zaken aan of hebben we nog vragen, dan kunnen we een beroep doen op Maike”.

 

Heb jij net als de Gebr. Van Kleef behoefte aan een ICT-consultancy traject, waarbij wij jou ondersteunen bij een goede implementatie? Neem dan contact met ons op via verkoop@contict.nl of bel 0541-746 150. Onze ICT-consultants helpen je graag verder.

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.