scroll
Klantcase

Fortium | Jobtimize kiest voor onze Cloud-Enterprise oplossing

Fortium | Jobtimize kiest voor onze Cloud-Enterprise oplossing
5
min

Fortium | Jobtimize start met Het Slimme Werken. Deze specialist in HRM ontzorgt klanten op het gebied van (online) payrolling, salarisadministratie, detacheren en uitzenden. Kortom, het complete dienstenpakket op het gebied van HRM. Fortium | Jobtimize gaat voor een excellente dienstverlening en bij deze gedreven cultuur hoort natuurlijk een moderne werkplek in de cloud. Een werkplek die wij hebben opgebouwd. Wij bezochten het hoofdkantoor van Fortium | Jobtimize in Almelo voor een gesprek met Jeroen Tenniglo (operationeel directeur) over zijn ervaringen met Het Slimme Werken.

FortiumOp de foto: Jimmy Bonnes (Contict) en Jeroen Tenniglo (Fortium | Jobtimize)

Plaatsonafhankelijk werken: zo blijf je verbonden met je collega’s

Digitalisering raakt ons allemaal en plaatsonafhankelijk werken wordt de nieuwe standaard. Op deze manier zorg je ervoor dat je altijd verbonden blijft met je collega’s. Via elk device en op elk moment krijg jij toegang tot alle tools en informatie om goed je werk uit te voeren. Dit was voor Fortium | Jobtimize een heikel punt: ze werkten in een verouderde werkomgeving waarin deze belangrijke aspecten van Het Slimme Werken ontbraken. Jeroen licht toe:

“Wij werken nu voor het eerst in een cloud-omgeving, voorheen hadden wij de servers hier op locatie staan. Onze oude werkomgeving maakte het lastig om buiten kantoor of thuis te werken. Voorheen, als onze medewerkers thuis wilden werken, zorgden ze ervoor dat de benodigde bestanden op de mail of een USB-stick stonden. Zo konden ze er thuis mee werken. Dit zorgde voor een wildgroei aan bestanden. Niet alle mensen hadden dezelfde documenten tot hun beschikking en bovendien raakten we een stukje overzicht kwijt. Dat is wel een grote verandering die we merken sinds we over zijn naar jullie cloud-omgeving. We werken nu centraler én een stuk efficiënter.”

Als organisatie zijn ze ook flexibeler geworden vervolgt Jeroen: “Iedereen weet precies waar hij of zij documenten kan opslaan en kan vinden. Maar ook thuis, onderweg of zelfs op vakantie kunnen onze medewerkers nog bij dat ene document. Dat merken we ook: mensen kunnen nu thuis of ’s avonds zaken afhandelen en dat maakt ons als organisatie flexibel. Vroeger hadden we ook veel meer papierwerk. Het kwam dan wel eens voor dat er een foutje stond in bijvoorbeeld een contract. Dat foutje aanpassen kostte dan veel tijd. Nu is de laptop een essentieel onderdeel geworden van de werkdag van onze medewerkers. Documenten zijn in de cloud direct te bekijken. En wanneer medewerkers op locatie zijn bij een klant kunnen ze documenten eventueel direct aanpassen. Dit maakt het geheel een stuk productiever”.

Informatiebeveiliging en privacy

Met de opkomst van cybercrime in het digitale tijdperk wordt informatiebeveiliging en privacy een stuk belangrijker. Jeroen geeft aan: “Wij hebben natuurlijk te maken met grote aantallen (persoons)gegevens en net als ieder ander moeten en willen wij voldoen aan de AVG. Datalekken mogen niet voorkomen. Met jullie dienstverlening weten we beter wie toegang heeft tot welke informatie en maken we het meer beheersbaar. We controleren wie er middels het portaal van buitenaf inlogt op de omgeving et cetera. Alles gebeurt veilig en dat is wat we vooraf beoogd hebben. Maar ook als we iets afnemen, zoals laptops, dan willen we opnieuw die veiligheid en naar de gehele configuratie geen omkijken hebben. Dit vinden we erg belangrijk, we willen gewoon ontzorgd worden op de stukken waarvan we geen kennis hebben. Dit heeft een groot aandeel gehad in onze keuze voor jullie als ICT-partij.”

Service & support waarop je kan rekenen

Service en ondersteuning blijven natuurlijk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, Jeroen spreekt over zijn ervaringen: “Fortium | Jobtimize levert diensten waarmee wij onze klanten ontzorgen, en dat zoek ik op het gebied van ICT ook. Wij hebben geen eigen ICT-afdeling binnen onze organisatie, dus dat is wat ik extern zoek. Het stukje ontzorgen hebben we zwaar laten meewegen in onze keuze voor een ICT-partij. Wij hebben ons daarom regionaal georiënteerd, zodat we even binnen kunnen lopen en eventuele hulp snel bij ons op locatie is. Het hebben van korte lijnen, zodat we snel geholpen worden, dat is gewoon een basisvoorwaarde.”

Wil jij net als Fortium | Jobtimize ook slimmer werken? Neem dan contact op met ons via 0541 – 745 150 of info@contict.nl.

Wil jij net als Fortium | Jobtimize ook slimmer werken? 

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Kees Knippers

Kees Knippers

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.