scroll
Nieuws

Humeca, Bravo Beveiliging, Salvitat en DW Machines & gereedschappen kiezen voor Het Slimme Werken

Humeca, Bravo Beveiliging, Salvitat en DW Machines & gereedschappen kiezen voor Het Slimme Werken
1
min

Ondanks de periode waarin we onszelf bevinden blijven we natuurlijk niet stilzitten. Afgelopen december en januari zijn er weer een aantal mooie projecten opgeleverd. We hebben onder andere Humeca gemigreerd van hun Cloud Shared omgeving naar de Contict 365 moderne werkplek. Uiteraard met daarin het beste van Microsoft 365 om geheel plaatsonafhankelijk en veilig samen te werken met collega’s en relaties.

We zien dat Contict 365 steeds meer terrein wint, want ook Bravo Beveiligingen en Salvitat hebben hun keuze laten vallen op de Contict 365 moderne werkplek. Of de medewerkers nu thuiswerken of op kantoor, ze kunnen altijd effectief communiceren en samenwerken aan documenten. Daarnaast hebben we Salvitat ook voorzien van Hosted-IP telefonie, alle medewerkers bellen zakelijk via één slimme telefooncentrale in de Cloud. Om niet afhankelijk te zijn van een vast toestel hebben zij de keuze gemaakt voor een softclient in de vorm van I AM totaalcommunicatie.

Daarnaast hebben we bij DW Machines & Gereedschappen een nieuwe verbinding en de telefonie mogen inrichten. Dit ten behoeve van een bedrijfsovername die zij hebben gedaan in Werkendam. Kortom: weer enkele leuke projecten die we hebben begeleid. Plukt jouw organisatie al de vruchten van Het Slimme Werken?

Contict
Geschreven door
Contict

Kies ook voor Het Slimme Werken van Contict!

Welke ICT-oplossingen hebben jij en je collega’s nodig om slim en efficiënt te kunnen (samen)werken? Je bepaalt het samen met Contict. We komen graag met je in contact.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.