scroll
Event

Verhoog je productiviteit met Microsoft 365

Verhoog je productiviteit met Microsoft 365
2
min

Op 28 november organiseren wij een Smart Seminar aangaande Microsoft 365 voor bedrijven. Onder het genot van een heerlijke lunch geven specialisten van Contict en Microsoft jou handvatten om de productiviteit en de cultuur van samenwerken verder te stimuleren. Dit aan de hand van alle toepassingen van Office 365 inclusief geavanceerd apparaatbeheer en -beveiliging. Tijdens deze sessie over Microsoft 365 leer je:

  • Beter werk leveren door middel van de intelligente hulpmiddelen die zijn ingebouwd in Office. Het openen van bestanden gebeurt eenvoudig vanaf elke locatie en de digitale werkomgeving is te integreren met andere veelgebruikte bedrijfsapplicaties en software.
  • Slimmer samenwerken doordat alle teams en bronnen samen worden gebracht op één centrale plek. Zo leg je makkelijk contacten met leveranciers en collega’s.
  • Je jouw organisatie beter beschermen tegen beveiligingsrisico’s. Zo is het mogelijk om te bepalen wie toegang heeft tot bepaalde zakelijke gegevens en kan je onbezorgd werken wetende dat je organisatie beschikt over alle hulpmiddelen voor de volledige naleving daarvan.
  • Over instellingen beschikken die op maat zijn gemaakt. Je kiest zelf de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft en gaat profiteren van de nieuwste functies.

Leer tijdens deze middag alle ins en outs over Microsoft 365 en welke meerwaarde deze dienstverlening voor jouw onderneming kan hebben. Daarnaast geven we je een tipje van de sluier over onze nieuwe moderne werkomgeving en hoe wij deze voor jouw organisatie compleet op maat kunnen inrichten.

Programma:

12.00 uur: Ontvangst met een lunch
12.20 uur: Presentatie over Microsoft 365
12.30 uur: Uitleg en demonstratie moderne werkplek
13.45 uur: Vragen & ervaringen delen
14.00 uur: Afsluiting

Schrijf je snel in!

Let op! De Microsoft 365 sessies op 19 & 28 november zijn identiek aan elkaar. We bieden deze in de maand november twee keer aan. Loop deze kennis niet mis en schrijf je in via onderstaand formulier!

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.