scroll
Event

Smart Webinar: IT-security en veilig thuiswerken

Smart Webinar: IT-security en veilig thuiswerken
9
min

Velen van jullie werken op het moment (noodgedwongen) thuis vanwege het coronavirus. We merken dat veel organisaties dit inmiddels aardig op de rit hebben. Online vergaderen met Teams en samenwerken aan bestanden via de Cloud. Maar hoe is het gesteld met de informatiebeveiliging binnen je organisatie? IT-security is in deze tijd van thuiswerken een onderwerp dat onvoldoende belicht wordt en waar veel organisaties en haar medewerkers weinig of niet over nadenken. En laat je eindgebruikers nu net de zwakste schakel zijn.

In ons aanstaande Smart Webinar op 9 maart om 11:00 uur nemen wij je mee in de wereld van IT-security. En belichten we vooral waar de thuiswerkplek van jou en je collega’s aan moet voldoen. Onderwerpen als:

  • Het effectief beheren en beveiligen van je devices (endpoints);
  • Veilig inloggen met multi-factor authentication;
  • Het voorkomen van datalekken door middel van Data Loss Prevention;
  • Netwerkbeveiliging waarop je kan vertrouwen;
  • Update Microsoft Ignite 2021;

Passeren tijdens dit Smart Webinar de revue. Wil je weten of jouw organisatie goed bezig is met informatiebeveiliging? Schrijf je dan nu in en laat je helemaal bijpraten op het gebied van IT-security. Heb je vooraf al vragen die je graag beantwoord ziet tijdens het webinar? Geef ze ons hieronder door.

Aanmelden Smart Webinar op 9 maart om 11.00 uur

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.