scroll
Event

Effectief samenwerken met Microsoft Teams

Effectief samenwerken met Microsoft Teams
3
min

Op 26 november organiseren wij een Smart Bite Sessie over Microsoft Teams. Onder het genot van een heerlijke lunch laten specialisten van Contict en Microsoft je kennis maken met Microsoft Teams. Microsoft Teams is dé bewezen hub voor teamsamenwerking in Office 365. Zie het als de ideale plek waar je samen met collega’s aan projecten kunt werken, zaken kunt creëren en beslissingen kunt nemen.

Alles wordt namelijk samen gebracht in een gedeelde werkruimte waarin je kunt chatten, vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke applicaties kunt werken. Zonder bijvoorbeeld een omweg te hoeven maken via e-mail. Je rangschikt projecten en discussies op de meest simpele manier en behoudt overzicht over alle communicatie. Microsoft Teams is zéér eenvoudig en het meest gebruiksvriendelijke platform voor jou en je collega’s. Tijdens deze sessie leer je:

  • Echt efficiënt samenwerken via ingebouwde Office 365 applicaties zoals Word, Excel, Powerpoint en SharePoint. Deze stellen jou en je collega’s in staat om altijd, overal en tegelijkertijd bestanden te bewerken en in te zien. Allerlei verschillende versies van documenten die staan opgeslagen op meerdere locaties zijn verleden tijd!
  • Effectiever communiceren door middel van online vergaderingen, groepsschats, bellen, maar ook webconferenties. Kortom, alle tools om je team op één lijn te krijgen!
  • Hoe Microsoft Teams bijdraagt aan een betere bescherming van je bedrijfsinformatie door middel van end-to-end beveiliging. Bedrijfsinformatie blijft namelijk binnen de veilige ‘digitale’ muren van je onderneming!
  • De werkomgeving binnen jouw organisatie positief transformeren. Microsoft apps en services van derden zijn eenvoudig toe te voegen om vele malen eenvoudiger samen te werken met je teamleden. Bijvoorbeeld door middel van Microsoft Planner kan je eenvoudig taken inschieten bij je collega’s, actielijsten bijhouden en opvolging geven aan lopende taken en projecten.

Kom langs tijdens een van onze sessies en je zult zelf ervaren wat het kan betekenen voor jouw organisatie!

Programma:

12.00 uur: Ontvangst met een lunch
12.20 uur: Presentatie over Microsoft Teams
12.30 uur: Uitleg en demonstratie
13.45 uur: Vragen & ervaringen delen
14.00 uur: Afsluiting

Schrijf je snel in!

Let op! De Microsoft Teams Sessies op 14 & 26 november zijn identiek aan elkaar. We bieden deze in de maand november twee keer aan. Loop deze kennis niet mis en schrijf je in via onderstaand formulier!

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.