scroll
Event

Contict on Tour ‘Move On’

Contict on Tour ‘Move On’
9
min

Contict on Tour ‘Move On’

Deze keer wordt een tikje anders dan je van ons gewend bent, maar te leuk om aan je voorbij te laten gaan! Deze Contict on Tour mag je namelijk voor het eerst zelf met je handen aan het stuur en toeren we in duo’s langs niet één maar meerdere organisaties in de regio!

Waar we precies stoppen blijft nog even een verrassing. Wat al wel vast staat is dat we er een verrassende en goed verzorgde middag van maken, zoals je van Contict mag verwachten. Ook is er weer de mogelijkheid om bij te praten met collega’s uit je vakgebied en daarbuiten. En dit alles uiteraard helemaal volgens de huidige richtlijnen van het RIVM. Want of het nou gaat om jouw bedrijfsdata of Corona; op het gebied van veiligheid doen wij geen consessies.

Programma vrijdag 23 april

Deze Contict on Tour heeft twee ‘starttijden’, namelijk tussen 13:00 en 13:30 uur bij Contict. Je ontvangt vooraf een bevestigingsmail van ons waarin jouw precieze starttijd staat. De route inclusief tussenstop zal zo’n 3 uur duren. Afhankelijk van je starttijd zal je weer rond 16:30 – 17:00 uur terug zijn bij Contict.

Meld je hieronder direct aan!

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan alvast aan via onderstaand formulier. Uiteraard proberen wij ons zakelijke netwerk steeds uit te breiden, help jij ons mee door een zakelijke introducee mee te nemen?

 

Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.