scroll
Event

Ga met Contict on Tour mee naar Microsoft

Ga met Contict on Tour mee naar Microsoft
3
min

Aftermovie – Contict on Tour naar Microsoft

Ga met Contict on Tour mee op ontdekkingsreis langs Microsoft.

Heb jij altijd al eens achter de schermen willen kijken bij het grootste softwarebedrijf ter wereld? En ben jij benieuwd naar hun visie voor de toekomst, de laatste technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op de slimme werkdag van jou en je medewerkers? Meld je dan aan voor Contict on Tour naar Microsoft! Let op: dit evenement is onderdeel van de Contict Microsoft maand. Wil je helemaal goed beslagen ten ijs komen? Schrijf je dan ook in voor onze Smart Bite Sessies over Microsoft Teams & Microsoft 365! Bekijk hier het overzicht van de aankomende evenementen.

Programma & inschrijving

Op woensdag 4 december openen de deuren van één van de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld. In deze editie brengen wij een bezoek aan Microsoft, onze partner in de Cloud! Wij nemen je mee naar het kantoor van Microsoft Schiphol waar je verschillende presentaties staan te wachten omtrent visie en de moderne werkplek van nu. Vervolgens krijgen jullie een rondleiding door het vernieuwde kantoor van dit innovatieve techconcern en sluiten we de middag af met een heerlijk diner. Uiteraard is er genoeg ruimte om ervaringen te delen met andere aanwezigen. Het belooft een enerverende middag te worden die je motiveert om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

11.45 uur: Ontvangst bij Contict met lunch
12.30 uur: Vertrek (tussenstop in Stroe)
14.30 uur: Aankomst Microsoft
14.45 uur: Presentatie in Auditorium
15.45 uur: Rondleiding Microsoft
16.30 uur: Vertrek naar restaurant
17.30 uur: Diner bij Loetje in Breukelen
19.30 uur: Vertrek terug naar Oldenzaal (tussenstop in Stroe)
21.30 uur: Aankomst in Oldenzaal

Inschrijven

Helaas zitten wij aan het maximale aantal aanmeldingen voor de Contict on Tour naar Microsoft. Mochten er afmeldingen zijn en houd jij je toch graag aanbevolen? Laat ons dit dan even weten via marketing@contict.nl, dan plaatsen wij je op de reservelijst.

Waarom Contict on Tour?

Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Ieder kwartaal nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met ons via tel. 0541 – 745 150 of marketing@contict.nl

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.