scroll
Nieuws

Profiteer nu van een kosteloos migratietraject naar Microsoft 365!

Profiteer nu van een kosteloos migratietraject naar Microsoft 365!
4
min

Wij hebben fantastisch nieuws voor je! Want Contict heeft Microsoft bereid gevonden om de éérste drie nieuwe Cloud klanten, die migreren naar Microsoft 365, kosteloos te faciliteren. We horen je denken: kosteloos? Jazeker, een geheel migratietraject naar Microsoft 365 op de kosten van ’s werelds grootste techgigant! Want zij kunnen het lijden toch?

Dus wil jij een moderne en toekomstbestendige werkplek waarmee je slimmer, efficiënter en veiliger kunt werken? Tuurlijk wil je dat! Want jullie organisatie krijgt toegang tot alle ingrediënten die nodig zijn om de meest productieve werkdag te realiseren voor jou en je collega’s, waar dan ook! Zoals onder meer: Office applicaties, e-mail en agenda’s, Microsoft Teams en veilig beheer van je data. Klinkt dit als muziek in de oren? Ik denk het wel! Neem direct contact op met onze Microsoft specialisten en bemachtig jullie plek als één van de drie organisaties die gaat profiteren van een kosteloos migratietraject naar Microsoft 365!

Aanmelden voor een kosteloos Microsoft 365 migratietraject

*Let op: dit migratietraject geld voor organisaties van 1 t/m 50 users die nog geen gebruik maken van de Contict Cloud.

Wat houdt dit nu precies in?

Samen met jou gaan we kijken naar je bedrijfsdoelstellingen en technische vereisten om zo de kansen die van belang zijn voor jouw organisatie, klanten en branche optimaal te benutten. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte roadmap die uitgaat van jullie specifieke prioriteiten en helpen je organisatie navigeren langs eventuele complexiteiten die komen kijken bij een Cloudmigratie. Risico’s van invloed op het proces en uitvalduur halen wij volledig weg. Daarnaast kijken we met je mee naar de veiligheid. Dat wil zeggen; bedrijfskritische diensten die draaien in de Cloud omgeving moeten effectief worden beheerd, inzichtelijk worden gemaakt en geïntegreerd. Wie heeft toegang tot welke informatie en hoe is deze voor hen te benaderen? Kortom, een complete Cloudmigratie voor jouw organisatie, alle bouwstenen zijn ingericht zodat jij direct aan de slag kan! Geheel kosteloos! Hebben wij je interesse? Neem dan contact met ons op en maak snel gebruik van deze unieke actie en profiteer direct!

Waarom overstappen op de Cloud?

Het gebruik van de Cloud neemt exponentieel toe! Maar waarom moeten organisaties gebruik gaan maken van de Cloud? De Cloud helpt jouw business flexibel inrichten, je wordt verlost van lastige vragen als: ‘Welke server heb ik nodig?’ en ‘Hoeveel opslagcapaciteit ga ik moeten aanschaffen?’ en ‘Hoe staat het eigenlijk met de kwaliteit van mijn netwerk?’. Met de Cloud ga je flink besparen op de kosten, omdat je zelf geen vloot aan dure PC’s en andere hardware hoeft te kopen. De dienstafname is schaalbaar; je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Je beschikt altijd over de laatste technologieën en daarnaast is het voor de eindgebruiker zeer eenvoudig te gebruiken. Kennis en kunde aangaande het operationeel houden van een veilig datacenter is niet langer nodig en jij en je collega’s kunnen altijd, overal en via elk device veilig inloggen en beschikken over je digitale werkplek. Makkelijk toch? Klik op onderstaande button en ga ook gebruik maken van de voordelen van de Cloud. Velen gingen je voor!

Contict
Geschreven door
Contict

Profiteer nu van een geheel kosteloos Cloud migratietraject!

Wil jij ook gebruik gaan maken van alle voordelen van de Cloud op basis van Microsoft 365? Dan is dit je kans! Neem snel contact met mij op en claim jouw plek.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager