scroll
Nieuws

Deze slimme organisaties kiezen voor Contict!

Deze slimme organisaties kiezen voor Contict!
3
min

Wij zijn er bijzonder trots op dat de afgelopen maanden weer veel nieuwe en bestaande klanten hebben gekozen voor Het Slimme Werken van Contict. Door onze ICT oplossingen naar de wens van de klant in te richten zorgen wij voor de ideale werkomgeving. De aankomende tijd gaan wij met veel plezier aan de slag voor onder andere:

Carmel College Salland

Deze mooie regioschool in het voortgezet onderwijs ondervond problemen in het gebruik van hun Microsoft Lync Telefonie omgeving. Dit probleem ondermijnde een effectief samenwerkingsproces tussen medewerkers. De functies van Skype voor bedrijven werkten voor de medewerkers niet naar tevredenheid, vooral op het gebied van de traditionele telefonie functies. Het up-to-date houden van het kennisniveau op het gebied van telefonie en het tijdrovende beheer ervan hielpen niet mee. Door gebruik te gaan maken van onze Hosted Telefonie oplossing geïntegreerd met I AM totaalcommunicatie beschikken de gebruikers van Carmel College Salland over alle slimme functies die ze nodig hebben om effectief samen te werken.

Stichting Vredewold & Het Hooge Heem

Deze slimme zorginstelling uit het noorden biedt een breed pakket van diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Op zoek naar een uniforme maar ook vooral veilige werkomgeving voor hun medewerkers kwamen wij met hen in gesprek. Door goed te luisteren naar hun wensen en behoeften zochten wij naar oplossingen die passen bij hun manier van werken. Wij zijn daarom erg blij om te mogen aankondigen dat voor de aankomende 5 jaar Stichting Vredewold en Het Hooge Heem met meer dan 400 geautomatiseerde werkplekken kiezen voor onze ICT Cloud oplossing en daarmee Het Slimme Werken adopteren binnen hun mooie organisatie.

Oad Touroperating

Wij zijn erg blij dat Oad Touroperating opnieuw haar vertrouwen in onze complete dienstverlening heeft uitgesproken en heeft besloten de samenwerking met 3 jaar te verlengen. Vanuit hun hoofdvestiging in Enter werkt Oad Touroperating hard aan de internationalisering van hun organisatie. Een goede interne en externe communicatie is van essentieel belang wil je de ideale reis voor je klanten realiseren. Door middel van de slim opgebouwde telefonieoplossingen en het klant contact center (KCC) van Contict helpen wij Oad bouwen aan een goede klantrelatie en het realiseren van hun internationale aspiraties. Bovendien kunnen alle medewerkers door onze Cloud oplossing zelf beslissen op welke locatie zij willen werken en dit bevalt ze goed!

Kies jij ook voor Het Slimme Werken?

Onze medewerkers investeren iedere dag veel tijd en energie in onze klanten om het maximale uit hun ICT omgeving te halen. Dat hierdoor steeds meer klanten kiezen voor de ICT oplossingen van Contict is voor ons een prachtige beloning. Ben jij ook benieuwd naar wat Het Slimme Werken voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager