Nieuws

De nieuwe Apple iPhones zijn onthuld!

De nieuwe Apple iPhones zijn onthuld!

Pre-order nu je mobiele device bij Contict!

Goed nieuws voor alle Apple liefhebbers, want de nieuwe iPhones zijn deze week onthuld! Voor het jaar 2019 houdt Apple het niet bij één toestel. Op hun hoofdkantoor presenteerde Apple de drie nieuwste modellen aan de wereld; de Apple iPhone 11, iPhone Pro en iPhone 11 Pro Max! Kun je niet wachten en wil jij als eerste beschikken over een splinternieuw toestel uit het topsegment van Apple? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke type iPhone kies jij?

De nieuwe iPhone 11 beschikt over een dual camera-systeem waarmee het knap lastig wordt om nu nog een slechte foto te maken. Met de meest snelle chip en batterij voor een hele dag kan je meer doen zonder dat je hoeft te laden. Dit device beschikt over de hoogste videokwaliteit waardoor jouw herinneringen er altijd perfect uitzien! De iPhone 11 is verkrijgbaar in 3 varianten:

  • 64 GB, €809,-
  • 128 GB, €859,-
  • 256 GB, €979,-

De iPhone 11 Pro beschikt over een baanbrekend triple camera-systeem dat een grote verscheidenheid aan nieuwe mogelijkheden biedt. Je krijgt tot vier keer meer in beeld en schiet video’s en foto’s van de hoogste kwaliteit. Met een sterk verhoogde accuduur en een chip die inzet op machine learning worden de grenzen en het kunnen van je smartphone verlegd. Een iPhone waar je met recht ‘pro’ tegen zegt. De iPhone 11 Pro is verkrijgbaar in 3 varianten:

  • 64GB, €1159,-
  • 256GB, €1329,-
  • 512GB, €1559,-

Houd je van een meer robuuste telefoon? De iPhone 11 Pro Max is dan een goede keuze. Met de camerafuncties op dit device wordt het opnemen van video’s naar een nieuwe niveau getild. Video’s neem je op in een maximale resolutie van 4K. Dit meest geavanceerde model is ook voorzien van de meest krachtige batterij. De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in 3 varianten:

  • 64GB, €1259,-
  • 256GB, €1429,-
  • 512GB, €1659,-

Bron: Apple

Bovenstaand zijn de adviesprijzen inclusief BTW. Ben je benieuwd naar verdere specificaties of wil jij de eerste zijn en direct bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via onderstaande button!

Matthijs Vos
Geschreven door
Matthijs Vos

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Arjan ter Riet

Arjan ter Riet

Verkoop Binnendienst