scroll
Nieuws

Contict groeit door en investeert in datacenter voor de toekomst!

Contict groeit door en investeert in datacenter voor de toekomst!
3
min

Contict groeit stevig door en dat is fantastisch! Afgelopen jaar hebben wij weer veel nieuwe klanten mogen blij maken met ons slimme werken Cloud concept. Door deze nieuwe aanwas aan klanten neemt ook de druk op de bestaande opslagcapaciteit toe. Voor ons betekent dat upgraden, uitbreiden en investeren in ons Contict datacenter. Zo beschikken wij altijd over een toekomstbestendige oplossing en beschikken onze klanten over de meest moderne data storage technologie.

Organisaties willen te allen tijde kunnen beschikken over hun gegevens. ICT ‘moet gewoon werken’ en toegang tot jouw bedrijfsdata moet zijn als water uit de kraan. Om deze toegang zo veilig, snel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen investeren wij binnen onze omgeving in de meest moderne all-flash storage systemen.

De meest innovatieve data storage technologie voor onze klanten

Maar wat houdt dit nu precies in voor onze klanten in de Cloud? Dit innovatieve storage systeem staat bekend om zijn hoge snelheid en betrouwbaarheid. Met een gegarandeerde uptime van 99,9% is de beschikbaarheid van gegevens binnen jouw organisatie een zekerheid te noemen. Zo staat niets je in de weg om potentiele zakelijke kansen te ontplooien.

Bovenal betekent dit een nóg sneller systeem! Dit is onder meer toe te schrijven aan de SSD-technologie waarmee wordt gewerkt. Hiermee worden leesacties versnelt en kan er in een fractie van een seconde toegang tot gegevens verschaft worden. Over de jaren heen zijn het aantal schrijf- en leesacties namelijk aanzienlijk toegenomen. De reden hiervoor is dat medewerkers door middel van het werken in de Cloud bedrijfsdata steeds vaker en overal kunnen benaderen. Zowel op kantoor, maar ook thuis of onderweg.

SSD-technologie is onderscheidend omdat er geen bewegende onderdelen gebruikt worden die wel in traditionele harde schijven te vinden zijn, zoals lees- en schrijfkoppen. Kortom, mechanische fouten en het wachten op de schijf behoren tot het verleden. Dit betekent niet alleen de meest hoge beschikbaarheid, maar ook de hoogst haalbare doorvoersnelheid. Hiermee worden vertragingen tot een absoluut minimum beperkt en dat merken onze Cloud gebruikers!

Wil jij de opslag van jouw bedrijfsgegevens ook goed en veilig geregeld hebben? En daarnaast kunnen rekenen op de meest snelle en moderne systemen zodat jij je kan focussen op de kernactiviteiten van jouw organisatie? Gebruik dan onderstaande button en kom in contact met een van onze accountmanagers. Zij informeren je graag over alle mogelijkheden van het werken in de Cloud en hoe veilig wij omgaan met de opslag van jouw bedrijfsgegevens!

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om hoe jij en je organisatie bereikbaar willen zijn. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Ruben Baanstra

Ruben Baanstra

Salesmanager