Nieuws

Contict aanwezig bij Microsoft Ignite in Orlando

Contict aanwezig bij Microsoft Ignite in Orlando
scroll
2
min

Orlando staat deze week volledig in het teken van Microsoft Ignite. Tijdens dit wereldberoemde IT-evenement van 4 tot 8 november kunnen aanwezigen inspiratie opdoen, trainingen volgen en krijgen zij een perspectief op de toekomst. Uiteraard volledig in het teken van de diensten die Microsoft heeft te bieden. Wij als Contict zijn hier vanzelfsprekend aanwezig! Als CSP Direct Partner van Microsoft blijven wij graag op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Zodoende kunnen wij onze klanten helpen met alles wat Microsoft te bieden heeft. In deze blog volg je onze collega’s Jan, Ruud & Bastiaan tijdens Microsoft Ignite 2019 in Orlando (Florida). Zij zullen jullie meer vertellen over hun bevindingen tijdens dit interessante event.

In de volgende video legt onze collega Ruud Hofmeijer uit wat hem opvalt aan de doorgevoerde ontwikkelingen op de Microsoft Edge Browser. Wil je weten wat precies? Laat je dan even bijpraten door Ruud in de onderstaande video.

Onze netwerk specialist, Ruud Hofmeijer, legt uit wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van Windows Virtual Desktop en de invloed daarvan op de moderne werkplek.

In deze video legt onze collega Jan Jaspers uit wat hem opvalt op het gebied van Artificial Intelligence tijdens Microsoft Ignite in Orlando. De invloed van machine learning en big data speelt een belangrijke rol spelen in het verkrijgen van nieuwe inzichten.

November staat helemaal in het teken van Microsoft. Wil jij alvast meer weten over Microsoft 365 of Microsoft Teams? Meld je dan snel aan via onze eventpagina voor een van onze kennissessies in Het Slimme Werken Center.

Contict
Geschreven door
Contict