Vraag nu een demo aan

Demo aanvragen
scroll

Cloud Office Enterprise

Veilig en flexibel werken in de Cloud

Cloud Office Enterprise

De werkplek in de Cloud die volledig afgestemd op jouw organisatie

Ontdek hoe Cloud Office Enterprise van Contict jouw organisatie kan transformeren met maatwerkoplossingen in de cloud. Van virtuele servers tot up-to-date ICT-diensten, wij bieden de vrijheid en flexibiliteit die jouw bedrijf nodig heeft. Met de nieuwste technologieën en volledig beheerde diensten, inclusief monitoring en een bemande servicedesk, ben je verzekerd van optimale prestaties en veiligheid. Laat ons jouw uitdagingen aanpakken en een cloud werkplek creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften en die van jouw team.

Maatwerk in de Cloud

Cloud Office Enterprise maakt gebruik van zogenoemde virtuele servers, die volledig in eigen beheer zijn van Contict. Deze servers zijn gehuisvest in twee ultramoderne datacenters in Twente. Als je kiest voor Cloud Office Enterprise, zorgen wij ervoor dat de virtuele servers die je nodig hebt helemaal op maat voor jouw organisatie worden ingericht. We verplaatsen alle programma’s, data en gebruikersgegevens van je huidige netwerk naar de nieuwe Cloud Enterprise omgeving, zodat je meteen aan de slag kunt. Via elke internetverbinding en vanaf elke plek heb je veilige toegang tot de complete virtuele ICT-omgeving in de cloud.

Geen zorgen, geen investeringen: Cloud Office Enterprise van Contict

Met onze cloud oplossing, Cloud Office Enterprise, hoef je je geen zorgen meer te maken over het aanschaffen van servers, software en systeembeheer. Je beschikt altijd en overal over de beste ICT-oplossingen. Alles, van het volledige systeem tot de applicaties van jouw organisatie, wordt automatisch up-to-date gehouden. Je hebt de volledige vrijheid om op elk moment in de cloud te werken, met je eigen programma’s en bestanden, waar je ook bent en via elk gewenst device. Zelfs mobiele medewerkers of mensen die vanuit huis werken, kunnen veilig inloggen op hun eigen cloud werkplek, dankzij een token, een speciale toegangsmethode.

Ben je benieuwd wat Azure Virtual Desktop voor jou en je collega’s kan betekenen? Of wil je direct aan de slag? In beide gevallen is een persoonlijk gesprek de eerste stap. In dat gesprek ontdekken we samen jouw unieke manier van werken, zodat we daar alles op kunnen laten aansluiten. Zo maken we samen jouw werkdag een stukje slimmer.

Het inrichten van een Cloud werkplek is maatwerk

Bij het inrichten van jouw cloud werkplek kijken we specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen je werkplek moet voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld Awingu toepassen wanneer je medewerkers altijd en overal toegang moeten hebben tot hun bedrijfsomgeving. Uiteraard maakt slimme software je werk zo snel en efficiënt mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office, e-mail archivering, e-mail handtekeningen én natuurlijk jouw bedrijfsspecifieke software.

De voordelen van Cloud Office Enterprise

  • Jouw medewerkers kunnen altijd en overal werken in de cloud. Zij beschikken over alle gewenste applicaties en data. Op kantoor, thuis of onderweg, waar ook ter wereld.
  • Je bent verzekerd van de nieuwste technologieën en optimale beveiliging voor jouw bedrijfsgegevens. Dankzij de krachtigste firewalls, virusscanners en anti-spamsoftware die altijd up-to-date zijn, kun je met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid van je gegevens en systemen.
  • Geen zorgen meer over investeringen in servers, software en kennis. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: een vast maandbedrag per cloud werkplek.
  • ICT omgeving beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie. Wil je het aantal cloud werkplekken uitbreiden of inkrimpen? Wij regelen dit eenvoudig en snel voor je. 7 aanbiedt.
  • Maak gebruik van een volledig beheerde dienst. Onze Cloud Office Enterprise is inclusief monitoring, een dagelijkse kopie op basis van snapshot technologie en een bemande servicedesk.

Weten wat werken in de cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

 

Vraag nu een demo aan
Zullen we samen ontdekken hoe jouw ultieme cloud werkplek eruitziet?
Demo aanvragen

 

Kees Knippers

Kees Knippers

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.