scroll
Nieuws

Nu verkrijgbaar bij Contict: de Apple iPhone 12

Nu verkrijgbaar bij Contict: de Apple iPhone 12

Bestel nu je iPhone 12 bij Contict!

Goed nieuws voor alle Apple liefhebbers, want de nieuwe iPhone 12 is onthuld. Apple houdt het wederom niet bij één toestel. Zo presenteerde het onlangs de nieuwe modellen aan de wereld. We hebben het over de iPhone 12, de iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max.

Een viertal telefoons waarvan de eerste drie genoemde modellen al vanaf 23 oktober verkrijgbaar zijn bij Contict. De iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar vanaf 6 november 2020. Kun je niet wachten en wil jij als eerste beschikken over een splinternieuw toestel uit het topsegment van Apple? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke type iPhone kies jij?

De iPhone 12 is verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten. De iPhone 12 mini en iPhone 12 zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, blauw, groen en rood zoals op bovenstaande afbeelding weergegeven. De prijzen kunnen verschillen op basis van opslagcapaciteit en zijn verkrijgbaar vanaf:

  • iPhone 12 mini – €809,-
  • iPhone 12 – €909,-

De iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: zilver, grafiet, goud en oceaanblauw. Ook deze vier kleuren zijn te bekijken op de rechterzijde van bovenstaande foto. Deze zijn verkrijgbaar vanaf:

  • iPhone 12 Pro – €1159,-
  • iPhone 12 Pro Max – €1259,-

Laat ons via onderstaand formulier weten welk type iPhone 12 jij graag op zak hebt. We nemen contact met je op om ervoor te zorgen dat deze snel in jouw bezit is.

Bestel hier je iPhone 12

Laat ons in de opmerkingen sectie weten naar welk model jouw voorkeur uitgaat. We nemen snel contact met je op om de iPhone te bestellen.
Contict
Geschreven door
Contict

Welke iPhone 12 heeft jouw voorkeur?

Laat het ons weten, we helpen je graag aan een spiksplinternieuw toestel van Apple!

Arjan ter Riet

Arjan ter Riet

Verkoop Binnendienst