Vraag nu een demo aan bij ons in Het Slimme Werken Center

Demo aanvragen
scroll

HIT+ (Hosted IP telefonie)

Altijd en overal bereikbaar via één slimme telefonie centrale.

HIT+ (Hosted IP telefonie)

HIT+ (Hosted IP Telefonie) van Contict is veilig, flexibel en betaalbaar.

Zakelijke communicatie is in elk bedrijf, groot of klein, een cruciale factor. Een telefoonsysteem kan hierbij hét verschil maken. HIT+ van Contict is de ideale oplossing voor veel bedrijven. Met onze hosted telefonie, een slimme telefooncentrale in de cloud, zijn al jouw medewerkers overal bereikbaar via een veilige internetverbinding. Het systeem is bijzonder flexibel en beweegt eenvoudig mee met de dynamiek van jouw organisatie. Gebruikers toevoegen of verwijderen is simpel. En prettig is ook dat je voor HIT+ geen grote investering hoeft te doen. Probeer het ook en ervaar het gemak!

Met Hosted IP telefonie communiceer je slimmer en groei je sneller.

HIT+ is een complete communicatieoplossing die samenwerken makkelijk maakt. Een kwestie van inloggen en je kunt vanaf elke plek (video)bellen, gebeld worden, chatten en meer. Gewoon via een mobiele app, laptop of desktop. Een speciale IP telefoon is niet nodig en ook de ouderwetse bureautelefoon of telefooncentrale op locatie is overbodig met onze hosted telefonie. Medewerkers bellen onderling gratis, zelfs vanaf verschillende (internationale) vestigingen. Bovendien zijn de overige gesprekskosten lager dan bij traditionele telefoonlijnen. En groeit je bedrijf door? Dan kan het systeem snel worden aangepast, zodat iedereen bereikbaar is en blijft. Is onze hosted IP telefonie ook de perfecte oplossing voor jou? Vraag meteen een demo aan en ontdek het zelf.

Vraag nu een demo aan bij ons in Het Slimme Werken Center
Zullen we samen ontdekken wat jouw ideale manier van communiceren is?
Demo aanvragen

De voordelen op een rij

  • Voor elk type medewerker is er een passende oplossing.
  • Altijd optimaal bereikbaar en 24/7 bewaakt.
  • Automatische toegang tot het Hosted IP-Telefonie platform van wereldwijde marktleider Cisco.
  • Schaalbaar en beweegt mee met je organisatie.

 

  • Toegang tot een breed scala aan slimme functies om de productiviteit te verbeteren.
  • Volledige (technische) ondersteuning door Contict (bijv. met regelmatige updates).
  • Flexibel gebruik van een Endpoint; kies bijv. voor een vast toestel, mobiel, DECT of Softphone (app).

Communiceer veilig, snel en efficiënt dankzij de handige extra functies!

Met HIT+ beschik je over handige applicaties waarmee je beduidend efficiënter kunt communiceren. Maak je geen zorgen om de veiligheid en privacy van jouw communicatie. Met behulp van diverse maatregelen (denk bijvoorbeeld aan sterke wachtwoorden, gegevensversleuteling en beveiligingsupdates) zorgen wij ervoor dat je geen risico loopt.

Wij maken maatwerk van het inrichten van jouw slimme hosted IP telefonie centrale. Daarbij kijken we specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een telefooncentrale voor jou moet voldoen. Afhankelijk van de wensen en eisen kun je, per medewerker, handige opties toevoegen die het communiceren nog efficiënter maken. Met de applicatie Webex werk je bijvoorbeeld nog efficiënter samen door elkaars beschikbaarheid te raadplegen, te (video)bellen, te chatten of jouw desktop te delen. Vertel ons hoe je bereikbaar wilt zijn en wij vertalen dit voor jouw organisatie naar een helder plan met passende functionaliteiten per medewerker.

Interesse? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de manier waarop medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Maak een afspraak of stel je vraag in de chat via de knop hiernaast.

Kees Knippers

Kees Knippers

Verkoop Binnendienst

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.