scroll

Phished

Verbeter de cyberweerbaarheid van je organisatie

Phished

Een geautomatiseerde Security Awareness Training

Phished biedt een volledige aanpak voor de Security Awareness van jouw organisatie. Aangezien bewustzijn alleen niet voldoende is, is het belangrijk om je medewerkers een complete training aan te bieden die allesomvattend werkt. Dankzij vier kernfeatures wordt security awareness en het gedrag binnen de organisatie opgemeten en komen ze samen in de Phished Behavioural Risk Score ™ (BRS).

1. Verstuur gepersonaliseerde phishingsimulaties zonder handmatige  tussenkomst

Verbeter de cyberweerbaarheid van jouw organisatie door je werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om echte cyberdreigingen te herkennen en ermee om te gaan. AI-driven phishing- en smishingsimulaties helpen hen hun zwakke punten te herkennen en ze te verbeteren.

2. Stop phishinggevaren met één druk op de knop

Verander het gedrag van je werknemers structureel door ervoor te zorgen dat ze àlle phishingmails rapporteren. Daardoor verbeteren zij hun eigen Behavioural Risk Score ™ en helpen ze echte dreigingen te stoppen voor ze schade aanrichten.

3. Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings

Leer werknemers hoe ze moeten omgaan met ieder type dreiging dankzij tijdsefficiënte, frictieloze microlearnings over een breed gamma aan topics, in verschillende formats. Checkpoint tests meten hun vaardigheden en beïnvloeden hun Behavioural Risk Scores ™.

4. Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen

Krijg inzicht in alle risico’s voor jouw organisatie en werknemers. Verstuur automatisch notificaties naar werknemers wanneer cyberdreigingen hen, hun netwerk of de organisatie in het vizier nemen. Zo verhoog je drastisch hun waakzaamheid.

Bouw je Human Firewall dankzij de Phished Behavioural Risk ScoreTM

De Phished Behavioural Risk ScoreTM (BRS) voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat jou en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren.
De BRS wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel.
Krijg inzicht in de BRS van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van departementen, teams of individuele werknemers. Start vandaag nog!

Verander gedrag, voorkom cyberincidenten

Verbeter de cyberweerbaarheid van je organisatie dankzij een geautomatiseerde combinatie van phishingsimulaties, security awareness trainings, active reporting en threat intelligence.

Frank Nieuwhuis

Frank Nieuwhuis

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken of een open sollicitatie? Laat je gegevens hier achter.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict of een van onze vacatures je aan? Dat snappen we helemaal!


Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat voor je klaar.


Met vriendelijke groet,


Michelle (HR adviseur)

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.